2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافی که انجام دادین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم کشتم

جدی؟😶

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
اسی اگه این بزرگترین خلافته خیلی بچه مثبتی

اره😂😂😂😂 شانس اوردم مرده به پلیس نگفت

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
تنها تو خونه لخت گشتم🫥🤦🏻‍♀️

میگن جن عاشق پیدا میکنین😶😶

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
@dey_mahi   بیا تعریف کن😂

😂😂😂من خلافکار نیستم🤣🤣 

بچه بودم خاله کوچیکم نامزد بود گوشیشو برمیداشتم به نامزدش پیام میفرستادم😂

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

😂😂😂من خلافکار نیستم🤣🤣  بچه بودم خاله کوچیکم نامزد بود گوشیشو برمیداشتم به نامزدش پیام میف ...

دیگه چی😂

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

تو دبیرستان بعضی روزا به جای مدریه میرفتیم پارک لاله  بدمینتون و والیبال بازی میکردیم چون پارک نزدیکمونه مارو دیده بودن و اطلاع داده بودن یه بار وسط بازی با یه اکیپ پسر یهو مامانم اومد گفت بچه ها منم بازی🙄 قشششششنگ سکته کردم اونجا چیزی نگفت ولی تو خونه کلی غر و نصیحت...‌

خییییلی زیاده ‌‌‌ خلافای مجردیم اینو تازه کار بودم😂

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....