2777
2789
عزیرم برو داروخونه محصولات ایرانی باکیفیت کم نیستن که مثلا درماتیپیک عالیه لایسل لافارر سان اسکین ای ...

دقیقا،چون یسری یمحصولاتی گرفتم که فقط برندمعروفی‌بودومن بنسبت پولی که هزینه کردم،جوابی ندیدم،شماضدافتاب چی استفاده میکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منافذ پوست به مرور باز میشن واینکه زمان میبره جمع بشن اونم نه کامل واینکه تنها یه کرم درمانش نیست&nb ...

اره،واقعااگه ازاول درست وقت میذاشتم روتین انجام میدادم الان پشیمونی نداشتم

سعی کن بجای کرم پودر از ضدافتاب رنگی توارایشت استفاده کنی اصلا با ارایش نخواب ارایشتو با میسلار واتر ...

ضدآفتاب رنگی سنگین نمیشن؟من تاامروز سی سی کرم فارمسی استفاده میکردم،ضدآفتابمم کرمی بود،گفتم اینبارفلوئیدی میگیرم که بدون‌‌ روغن باشه

ضدآفتاب رنگی سنگین نمیشن؟من تاامروز سی سی کرم فارمسی استفاده میکردم،ضدآفتابمم کرمی بود،گفتم اینبارفل ...

نه عزیزم چه سنگینی بهتر از کرم پودر هست که برای ارایش گفتم رنگی بقیه وقتها ضدافتاب بیرنگ بزن ضدافتاب فاقد چربی ومات بگیر خوبه 

شمااستفاده میکنید؟

زمان کرونا چون برای مدت طولانی که تو داروخانه بودم باید ماسک میزدم ، هم از این مدلش ،هم از اون مدل سرم و شوینده زغالش استفاده کردم

بنظرم مدل پیوراسکینش خیلی خیلی بهتر بود هم منافذمو کوچیک میکرد هم خیلی کم میشد جوش بزنم