یه تعداد برگه است که کل واحدها دارن دنبالش میگردن و لی الان متوجه شدم چند ماه پیش این برگه ها قاطی اسناد من شده الان چند روزه همه تقصیر رو کردن همدیگه میندازه اما کسی به من مضنون نیست ولی واقعا فاجعه است اگه بگم بعد این همه وقت برگه ها پیش من بوده
شما باشید چیکار میکنید
برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من انقدر تو همه موارد صادقم که میگم نمیدونم چطور این برگه ها داخل مدارک من شده
بگو من از همه عذر میخوام اگه زودتر میفهمیدم نمیذاشتم این جنجال درست شه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چون فقط خودم میدونم بی تقصیرم اما شخصیتم تو ذهن بقیه قطعاااآاااا خیلی خراب میشه
اما بلاخره یجوری که کسی نفهمع میرسونم دستشون
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰