2821
2789
عنوان

شانس دوستم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 40 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست داشتن شخص ربط به موقعیت قیافه و چیزهای ظاهریش نداره حتما پسره در وجود دختره یچیز دلخواه خودشو ...

خدایی من اینو زدم حالا ولی به دوسم حسودی نمیکنم دوسم دقیقا همین که گفتی درکل دختر خاصیه ولی خدایی مغروره اون موقع کم پسررو نپیچوند بعد خودش پی ام میداد کرم میریخت

خدایی من اینو زدم حالا ولی به دوسم حسودی نمیکنم دوسم دقیقا همین که گفتی درکل دختر خاصیه ولی خدایی مغ ...

نه بابا حسادت چرا

خب هرکی دیگم بود ممکن بود مث تو واسش سوال شه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

دوستت چقد منه😂با این تفاوت که اون نرفته خارج ایرانه

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
دوست معمولیته؟

۱سال پیش همینجوری دقیقا مثه دوستت بودیم الان ر.لمه ایشالا میشه شوهر😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
حالا من بدبخت تا برم دانشگاه کلاسامونو جدا میکنن ، کلاس خواهران کلاس برادران 🗿 شانس نداریم ک 

بهترین کیسا همون دانشگان البته تو کارشناسی پسرا بچن ولی میشه بعدها روشون حساب کرد😁