2821
2789
عنوان

شانس دوستم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز دوس معمولیه اینکه خوش شانسی اینا نداره .. پسره عاشق باشه اعصابش نمیکشه بیای از کسیکه دوسش داری ...

ببین این سریع قضیه اون شکست عشقیشو تعریف کرد وگرنه پسره اصلا مدلش دوس معمولی نبود یعنی قشنگ دوسش داشت مشخص بود همشم میگف اون پسره ارزشتو نداره میزنمتا بهش میگی ناز🤣بحثو عوض میکرد بااین حرفا

من که مغزمو قفل کرد دارم از بالا پشت بوم خودمو پرت میکنم پایین😂😂😂

نه نکن حیفی🤣🤣🤣

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
دقیقا واقعا عجیبه طرف رف خارج بعد این گفته دلم تنگ شده میگه همو ببینیم🫠اخه اینهمه دختر شاخ هست اونج ...

خوب اون داره طبیعی رفتار میکنه ،چون متاسفانه تو این مملکت هیچکس رفتار برحسب تربیت نداره ،تعجب کردید و میگید شانس .

آفرین به تربیت خانوادش

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
خوب اون داره طبیعی رفتار میکنه ،چون متاسفانه تو این مملکت هیچکس رفتار برحسب تربیت نداره ،تعجب کردید ...

دقیقا پسره واقعا ادم و باشخصیته من دیدم ادمایی که از شهرستان میخوان تهران بیان هنوز نیومده با طرفشون کات میکنن😐بعد این…

نه بابا رمان نیست بعضی ها خیلی شانس دارن

نمد ملت خر شانسن😐💔

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

چیش رمانه ؟ ازین چیزا زیاده ما شانس ندارم

من فخد اینا تو رمان دیدم😂😂🤝

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

اخرم میبرتش خارج وای🤣

دلم از این عشخا خاست😂😔