2777
2789

راهکار من برای دارو دادن به دخترم ..

دختر من اصلا دارو نمیخوره اگر بدونه دارو هست اصلا لب نمیزنه منم مجبورم با ترفند بهش دارو بدم. ۴ ساله هست دختر نازم

پایین مینویسم راه و روش خودم رو 

شما هم اگر دوست داشتید بگید ممنون.

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مثلا انتی بیوتیک میخوام بدم ، اول یه لیوان آب برمیدارم میدم دستش با یه قرص جوشان (جوشان ویتامین c، یا جوشان مولتی ویتامین، یا جوشان زینک) میگم خودت قرص جوشان رو بنداز تو آب (خیلی خوشش میاد بهش مسئولیت بدم) بعد شربت انتی بیوتیک رو برمیدارم به مقدار لازم قایمکی میریزم توی جوشانش .

با نی میدم میخوره

نکات:۱) آب رو کم بردارید که محلول زود تموم بشه و بخوره.

۲) لزوما با نی بدید چون بچه ها اونجوری فکر میکنن آبمیوه میخورن و براشون قابل قبول تر هست.

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 1سالشه اول میخوره  دو دقیقه تو دهنش نگه میداره همین  ک من‌برم تمام تف میکنه😐😐😐😐 ...

چه تخسه🤣🤣

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

کودک را دراز کرده با پای راست سینه و دستهای وی را نگه داشته با دست چپ حلق را باز کرده و با دست دیگر دارو را با سرنگ در حلقش خالی میکنیم

دو سال و ۹ ماهشه 

من از این روش نیاکانم استفاده میکنم چون چاره دیگه ای ندارم 🤷🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مثلا انتی بیوتیک میخوام بدم ، اول یه لیوان آب برمیدارم میدم دستش با یه قرص جوشان (جوشان ویتامین c، ی ...

من میترسم قاطی کنم دارو رو با چیزای دیگه 

میگم شاید مضر بشه ی وقت ی دارویی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پسر من 1سالشه اول میخوره  دو دقیقه تو دهنش نگه میداره همین  ک من‌برم تمام تف میکنه😐😐😐😐 ...

با سرنگ بده 

وقتی با سرنگ ریختی تو حلقش فوت کن تو صورتش همون موقع قورت میده

پسر من ۲ سالشه با سرنگ میدم به همین روش و مشکلی نداره و قورت میده 

کودک را دراز کرده با پای راست سینه و دستهای وی را نگه داشته با دست چپ حلق را باز کرده و با دست دیگر ...

عاشقت شدم لعنتی🤣🤣🤣🤣

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
با سرنگ بده  وقتی با سرنگ ریختی تو حلقش فوت کن تو صورتش همون موقع قورت میده پسر من ۲ سالشه با ...

بخدا با سرنگ میدم فکر میکنی خورده  اما بعدا همه  رو تف میکنه

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎

چند وقت پیش هم گلاب به روتون اسهال شد . سیب و موز و سیب زمینی آب پز و کته ماست اینجور چیزها که همه میدونیم موثر هست
و میدونید که وقتی کسی اسهال میشه دیواره روده آسیب میبینه و داروی مناسبش پودر کیدی لاکت زینک هست (با قطره پدی لاکت اشتباه نگیرید) پودر رو (بهش میگن ساشه) هم یا با جوشان بدین یا توی ماستی که شیرین هست بریزید بخوره

با بستنی ندید چون بستنی شیر داره و بدتر میشه اسهال