2777
2789
عنوان

جک و خنده

195 بازدید | 22 پست

هر کی جوک یا مطلب خنده داری داره تعریف کنه شاد شیم

اینم از لطیفه من:

یکی از فانتزیام هم اینه که ازدواج کنم بچه دار شم بچم دختر باشه اسمش و بزارم گیتا

بعد با زنم دعوا کنم جول و پلاس شو خواست جمع کنه بهش بگم هر چی میخوای ببری ببر ولی گیتارو با خودت نبر   

😁😁😁

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏قبل از پریودی:

من امروز باید میشدم، چرا نشدم!

چرا نمیشم!

وای کاش فردا بشم دیگه...

(زعفرون، دارچین، رازیانه، هرچیز گرمی که تو خونه هست رو میخوره)

وقتی پریود میشه:

ریدم تو‌ پریودی!

ریدم تو دل درد...

ریدم تو‌ پسرا که پریود نمیشن!

من نمیخوام پریود شمم

مسافرت دخترا....

عزیزم لاکتو میدی منم بزنم😳

نه گلم لاک کاملا شخصیه..😜

حالا پسرا.....

ممد شرت نیار من آوردم....

باشه پس توهم مسواک نیار..😂😂

رفته بودیم خارج...

دوتا دختر ایرانی میخواستن لب ساحل لباس عوض کنن

مامانشون حوله گرفت سمت ما، به سمت خارجیا لخت شدن!

ناموسا چرا؟

یه روز دو تا آقا بودن سر یه بچه دعواشون شده بود

عاغا هر کدوم می گفتن این بچه منه

خلاصه می رن پیش یه بزرگ دانایی ، این حکیم بزرگ می گه امشب همتون تو یه اتاق بخوابین

جل الخالق 😳😳

فردا صبحش حکیم از بچه می پرسه دیشب کی کولرو خاموش کرد؟

بچه می گه این آقا دست چپیه

حکیم می گه همون آقاهه باباته 

☺️😊😁😂

🔔

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میدونین اگه نوشابه زیاد بمونه چی میشه؟ کهنهشابه

بخندین🔪🔪🔪🔪🔪

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

بدرقه شوهر در فرهنگ ملل 

انگلیس: عزیزم برای نوشیدن چایی عصر منتظرتم 😍😍

فرانسوی : عزیزم تمام روز به فکرتم تا برگردی 😍😍

ایرانی: داری ميري این آشغالها رو بزار دم در 

آشغالا یادت نره 

آشغالا 

هووووووي آشغالارو ببرررررر

زیر لب ... الهی برنگردی به حق 5 تن ...😂😂

🔔

توپ⚽️

تانڪ🚚

دسته بیل🎿

دختر فقط با سیبیل 😍

بچه هه با باباش اومد تو مغازه گفت: 

پاستیل میخوام

باباش گفت نه نمیخرم

بچش گفت

پس چرا جلو مهمونا حرف مفت میزنی که هیچی برا بچم کم نذاشتم 😂

🔔

😂

آفرین

بیشتررر🔪🔪🔪🔪🔪

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

سؤال امتحانی :

به حشره ای که از شهد گل برای ماعسل درست می کند چه میگوییم؟

جواب: میگوییم دست درد نکنه حشره 😊✋

🔔

@park_mochi  

يکي از سرگرمي هاي ما دهه شصتيا بالا رفتن از رختخواب ها بود. خدا ميدونه چند بار رختخواب ها ريزش کردن و مونديم زير. 

لذت صعود از اين رختخواب ها برابري مي کرد با صعود به قله دماوند! تفريح نداشتيم که

😂😂😂

🔔