2777
2789
عنوان

باوجودپریود میشه حامله بود؟؟یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
خاله من تا 5ماه پریود میشد ‌.به نظرم خیلی عجیبه  البته الان پسرش 12سالشه.چجوری ممکنه مگه پریود ...

وایی چقدعجیب

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بیبی چک بزن.چون اگه باردارباشی با وجود لک احتیاج ب استراحت وشیاف داری باید بری دکترزودتر

یعنی با وجود پریود امکان برداری هست؟هیچکدوم از ماه ها اینحور نمیشدم 

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)
وایی چقدعجیب

خیلی خیلی عجیبه و من از یکی دیگه شنیدم باورم نمیشد بعد خودش بهم گفت اینجوری بودم😳😳😳😳

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
کامل پریود بودی؟

اولش کلا لکه های صورتی بود روز اول بعدش قرمز شدمثل خون پریودی 

کلا بلاتکلیف موندم از دل درد حال تهوع لکع

مشکوکه یه ازمایش بدی بدنیس

اخه هرکی میگ باوجود پریودامکان حاملگی صفره🥲

خودم لک داشتم ولی خونریزی نه 

چندروز لک داشتی؟چ رنگی بود ؟بچت چی بود جنسیتش

نه خب هس همچین موردایی ولی کمن کسایی ک شرایط بارداریشون اینطور بوده باشه

خداکنه حالا فردا بی بی چک میزنم