2777
2789

۵ماهه تو اقدامم این ماه یکم پریودشدم  ظهرروز سوم تموم‌شد

ازروز چهارم حالت تهوع شدیدگرفتم اسهال دل درد شکم درد بعدامروز رفتم دستشویی لکه قهوه ای دیدم اصلا لباش زیرم کثیف نمیشه اما با دستمال معلوم میشه کمردرد ایناهم دارم دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ 

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من تا 5ماه پریود میشد ‌.به نظرم خیلی عجیبه 

البته الان پسرش 12سالشه.چجوری ممکنه مگه پریود ریزش دیواره نیست مگه بچه اون تو رشد نمیکنه چطوری دیواره میریزه بچه میمونه

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
من شنیدم میگن سر پسر اولین ماه پریود میشی یعنی آخرین پریودت میوفته تو حاملگی

الان من موندم چکنم 😂

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)
اره عزیزم یکی از فامیلای ما تو4 ماهش فهمید حاملس با اینکه پریودم میشد شکمش هم اصلا مشخص نبود چون ک ...

الان خودمم موندم تکلیفم چیه اصلا🥲

شاید‌هماتوم بوده

نمیدونم .الان پسرش خیلی ریزه با وجود قد بلند پدر و مادرش 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
من توحاملگیم لک داشتم ولی نه اونطور که احتیاج ب پد باشه.همش فکر میکردم شروع پریوده ۵روز گذشت دیدم لک ...

یکم تا سوم پریود شدم ظهر روز سوم تموم شد امروز میبینم لک میاد به لباس زیرم نمیچسبه اصلا دستمال میکشم معلوم میشه