sima_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 491 عنوان باوجودپریود میشه حامله بود؟؟یه لحظه بیایین 237 بازدید | 28 پست ۵ماهه تو اقدامم این ماه یکم پریودشدم ظهرروز سوم تمومشدازروز چهارم حالت تهوع شدیدگرفتم اسهال دل درد شکم درد بعدامروز رفتم دستشویی لکه قهوه ای دیدم اصلا لباش زیرم کثیف نمیشه اما با دستمال معلوم میشه کمردرد ایناهم دارم دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻) 1402/03/06 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niusha88 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 8232 من شنیدم میگن سر پسر اولین ماه پریود میشی یعنی آخرین پریودت میوفته تو حاملگی
10sam عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2212 اره عزیزمیکی از فامیلای ما تو4 ماهش فهمید حاملس با اینکه پریودم میشدشکمش هم اصلا مشخص نبود چون کمی خودشم شکم داشت
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 من توحاملگیم لک داشتم ولی نه اونطور که احتیاج ب پد باشه.همش فکر میکردم شروع پریوده ۵روز گذشت دیدم لکه ها اصلا زیادنمیشن
لیلیوون عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1494 خاله من تا 5ماه پریود میشد .به نظرم خیلی عجیبه البته الان پسرش 12سالشه.چجوری ممکنه مگه پریود ریزش دیواره نیست مگه بچه اون تو رشد نمیکنه چطوری دیواره میریزه بچه میمونه تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
sima_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 491 من شنیدم میگن سر پسر اولین ماه پریود میشی یعنی آخرین پریودت میوفته تو حاملگی الان من موندم چکنم 😂 از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 حتما بیبی چک بزن.چون اگه باردارباشی با وجود لک احتیاج ب استراحت وشیاف داری باید بری دکترزودتر
sima_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 491 اره عزیزم یکی از فامیلای ما تو4 ماهش فهمید حاملس با اینکه پریودم میشد شکمش هم اصلا مشخص نبود چون ک ... الان خودمم موندم تکلیفم چیه اصلا🥲 از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 خاله من تا 5ماه پریود میشد .به نظرم خیلی عجیبه البته الان پسرش 12سالشه.چجوری ممکنه مگه پریود ... شایدهماتوم بوده
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 منم اینو شنیدم هاااا دقیق نمیدونم اره اونایی ک لک دارن بچشون پسره
لیلیوون عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1494 شایدهماتوم بوده نمیدونم .الان پسرش خیلی ریزه با وجود قد بلند پدر و مادرش تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
sima_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 491 من توحاملگیم لک داشتم ولی نه اونطور که احتیاج ب پد باشه.همش فکر میکردم شروع پریوده ۵روز گذشت دیدم لک ... یکم تا سوم پریود شدم ظهر روز سوم تموم شد امروز میبینم لک میاد به لباس زیرم نمیچسبه اصلا دستمال میکشم معلوم میشه از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)