2777
2789
عنوان

تو خواهر عزیزم به این تاپیک دعوتی 🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 24033 بازدید | 360 پست
یگانه جانم نمیدونم اصلا این پیام منو ببینی یا نه...فقط خواستم بگم تو تمام این مدت هرروز بارها به یاد ...

دورت بگردم زهرای عزیزم

تو عزیز دلمی

این همه لطف محبت

خواهری که در حفم کردی تا بمیرم یادم نمیره

دورت بگردم زهرای عزیزم تو عزیز دلمی این همه لطف محبت خواهری که در حفم کردی تا بمیرم یادم نمیره

قربونت برم الهی عزیر دلم ...این چه حرفیه میزنی 🥲من که هیچ کاری برات نکردم دورت بگردم ...

یگانه جانم من تهران خیلی بهت نزدیکم اگه یه وقت کاری داشتی که از دستم برمیومد خیلی خوشحال میشم بهم بگی ...هر وقت اراده کنی میام پیشت 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان مهربون.با اجازه استارتر

انشاالله حال دلتون عالی باشه.

مطمئنم دعوت امام زمان هستید.

اولا خوش آمدید.

دوما لطفا خود تاپیک لایک کنید.

طبق ص 1-5 نیت و طبق ص 35 نذر رو اجرا کنید(و حتما ص 370-371مطالعه کنید علت دعوت اصلی متوجه میشید). مطمئنم همگی حاجت روا میشید، التماس دعا.

در پناه حقhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-حقیقی?

وقل رب اعوذ بک من همزات الشیاطین ورب اعوذ بک ان یحضرون 

سلام فامیلی محمد چی بوذ ؟ 

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
قربونت برم الهی عزیر دلم ...این چه حرفیه میزنی 🥲من که هیچ کاری برات نکردم دورت بگردم ... یگانه جان ...

الهی فدات بشم قشنگم تو عزیزدلی

راستش سایت نمیام اما بچه ها تو ایتا ی گروه زدن اگر خواستی دوست دارم کنارمون باشی🌹🌹

الهی فدات بشم قشنگم تو عزیزدلی راستش سایت نمیام اما بچه ها تو ایتا ی گروه زدن اگر خواستی دوست دارم ...

اعع یگاانه🤩🤩🤩 میدونی چقد دلم برات تنگ شده بود 

دیشب با خودم گفتم یه سر بیام سایت ببینم نیومدی که فرصت نشد ولی الان یهو دوباره یادت کردم

میشه منم بیام باهاتون حرف بزنم

سلام یگانه خانم چطوری من خیلی منتظربودم حالتون بهتربشه بیاید سایت الان میگید گروه زدید اگه میشه منم ...

سلام ببخشید مزاحم شدم...حال نامزدشون خوب شد؟از کما اومد بیرون؟نمیدونم چرا دیگه این خانوم نیستش