2777
2789
عنوان

تو خواهر عزیزم به این تاپیک دعوتی 🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 24035 بازدید | 360 پست

من واقعا نمیدونم چی باید بگم، ادم خیلی سخته بتونه حرفی بزنه چیزی بگه نمیدونی اصلا چی باید بگی... 

فقط میتونم بگم ما همگی اگه قابل بدونی باهات همدردیم درسته خواهر خونی هیچکدوم ازما نیستی حتی ندیدیمت یا صداتم نشنیدیم اما تو همین مدتی که دورهم بودیم تو تاپیک، همگی تو رو جزوی از خونوادمون دونستیم و نه تنها تو بلکه ماهم گرفته و غمزده شدیم..اما عزیزم سعی کن بخاطر خودت بخاطر محمد بخاطر خدا آروم باشی مگه خودت نگفتی حاضر به زجر کشیدن محمد نیستی خب تو الان داری زجرش میدی اون جاش خوبه مطمئن باش اما الان داغون با این حالی که تو داری نمیگم بی تابی نکن گریه نکن چون واقعا نمیشه اگه بگم خواسته بیجایی هستش اما سعی کن کم کم باورش کنی به رضای خدا قانع بشی و از خدا بخوای بهت صبر و ارامش بده من خودم به شخصه برات ارزوی آرامش خاطر میکنم عزیزم خدا به دلت و به زندگیت صبر بده..دوست آقامحمدم خوب بشه برادریش برات مستدام

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
طفلی مامانش😭😭 یگانه حداقل غذا نمیخوری آب گرم بخور اون گلو دردت یه کم آروم بشه جون داشته باشی حرف ب ...

بخدا حتی ی قطره نمیتونم بخورم

اونقدر گلوم زخم شده 

زخم تو کل دهنم سرایت کرده

بخدا اینا برام مهم نیست😭😭😭😭😭😭من هیچیم نمیشه من اگر سنگ نبودم باید تا الان میمردم هزار بار از این درد لعنتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰مرتبه سهم منع❌

سلام خواهر هلهی قربون دل شکستت بشم

خدابهت ارامش بده 

الهی دورت بگردم ک یادامام زمانمون عج هستی 

الهی خود حضرت یادت کنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
سهم خودم صدتا❤❤❤

الهی خدایادت کنه

والعصرخوندم برلت

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

یگانه عزیزم اگ میتونی سوره یاسین برای اروم شدن خودت بخون❤️❤️ من خیلی وقتا ب یادتم و برای ارامشت دعا میکنم عزیزم منو ببخش اگ اونجور ک باید کنارت نیستم گاهی کلمه ای پیدا نمیکنم برای همدردی باهات فقط برات دعا میکنم همیشه، تو خیلی دختر صبور و قوی ای هستی ❤️❤️

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
خیلی زحمت کشید خیلی خیلی من تا بمیرم شرمنده و رو سیاهم هزار بار گفتم ترو خدا ترو خدا هرچی برا محمد ...

الهی خدا نگهدارش باشه

الهی روز لد نبینا 

الهی خدا هزار برارشو بهش بده

الهی خداپشت وپناهش باشه😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭از روز اول تنهاش نذاشت خدا کنه به سلامتی از اتاق عمل بیاد بیرون اونا خانواده واقعیش بودن بیش ...

الهی امین

براش دعا میکنیم 

یگانه جاان فقط اینجا خودتو خالی کن هرچی میخوای بگو ما سروپا گوشیم 

تو دلت نگه ندار 

هرچی میخوای بنویس

دردت ب جونم 😔😔😔😔

وای قلبم گرفت اصلا باورم نمیشه امیدوارم روحش در آرامش باشه وخدا به یگانه صبر بده اشکام بند نمیاد نمی ...

سلام ابجی بیا تاپیک اخرم 

واااای واقعا نمیدونم چی بگم چقد برای نامزدتون دعا کردم چقد منتظر خبر خوب بودم خدا بهتون آرامش بده...

ابجی لیا تاپیک اخرم🙏🙏🙏

خیلی ناراحت شدم💔😢

خدا بهت صبر بده میفهمم حالی که داری رو واقعا میفهمم‌ قلبم داره میاد تو دهنم.... روحش شاد باشه عزیزم نمیدونم چی بگم هروقت مساعد بودی و خواستی بگو حرف بزنیم❤💔😞

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
ای خدا دیگه تحمل پر پر شدن ی جوون رو نداریم  خدایا خودت رحم کن  بخدا جزی از خونوادم شدید ...

بببین پس من چی میکشم

نه دوست محمد خوب انژیوگرافیش کردن

این همه التماس خدا کردم اخرشم هیچیییی😭😭😭😭😭😭😭این همه زنگ زدم حرم امام حسین التماس کردم😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خوبی  بهتری گلم

سلام شبنم جان بخدا دیگه دارم میمیرم

دیشبم باز بیمارستان بودم تا صبح اوضاعم داغون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بدرک محمدم رفت من باید میمردم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭چجوری موندم 

شبنم نمیدونی چی کشیدم

نمیدونی چقدر زجه زدم

نمیدونی چقدر بخدا التماس کردم

نمیدونی وقتی شنیدم مردم

نمیدونی من نبودم

دوست محمد نبود

نمیدونم کی محمدم خاک کرد

نمیدونم کی دلش اومد رو صورت محمدم خاک بریزه

نمیدونی نمیدونی شبنم محمدم فرصت نکرد کت و شلوار دامادی بپوش

نمیدونی هبچکس نمیدونه من چی میکشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭