2777
2789
عنوان

پارک دوبل 😫😫😫😫بچه هاکمک

102 بازدید | 10 پست

اگه افسردربه درشده تودنده ۲بودیم گفت پارک دوبل بزن بایددنده رو۱کنیم آیا؟؟؟درضمن چه جوری انجام دادین عالی دراومدبامدل مربی همسرم نذاشت برم بامدل ایشون میرم اشتباه درمیادچی کارکنم فاصلم ازجدول زیادمیشه 🤧🤧🤧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توحرکت بهت میگه اونجا دوبل بزن 

توحرکتم قائدتا دنده ۲ یا۳ داری میری

راهنما میزنی سرعتتو کم میکنی اگه ۳ بودی میای ۲ اگه ۲ بودی میای ۱ و کنار ماشینی ک میخای دوبل بزنی وایمیسی 

اگه میخای تا بگم بقیشو

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

کنار ماشین جوری ک قسمت جلوی ماشین یعنی نصف ماشین کنار ماشین پارک شده با فاصله ی نزدیک بعد فرمون و میچرخونی میایی دنده عقب بصورت کج تو جای پارک یکم مونده ته ماشبن ب جدول برسه فرمون‌ میچرخونی ب سمت بیرون ک جلوی ماشینم بیاد تو جای پارک تموم

اگر حرفه ای نباشی احتمالا نمیتونی جلوی ماشین و کامل بیاری تو جای پارک در این حالت فقط کافیه یه ذره از جای پارک جلوی ماشینو بیاری بیرون به سمت خیابون بعد دوباره فرمون و بچرخونی  و جلوی ماشین و‌بیاری تو جای پارک اینطوری امکان نداره فاصله ت از جدول خیلی بشه 

نمیدونم متوجه شدی یا ن ولی خب پارک دوبل باید عملی توضیح داده بشه من ب همه دوستام دوبل و جوری اموزش دادم ک یکیشونم رد نشد سردوبل 

خیلی راحته فقط باید تمرین کنی

مطمئنی؟؟؟

عزیزم من ۱۰ ساله راننده م😂

مطئنی یعنی چی وقتی میخوای دوبل بزنی یا هرمدل دیگ ماشین و پارک کنی اول باید ثابت وایستی دیگ چجوری با دنده دو  ثابت میشه وایستاد 

بعد پارکم ک میخوای بکنی اروم میری جای پارک وقتی دور موتور کم هست برای پارک چجوری میخوای رو دنده دو باشی

اصلا با دنده دو چجوری میشه پارک کرد😐

بله ک مطمینم

اول باید دنده رو یک کنی .برای پارک دوبل اول راهنما و اجازه و اندازه ۳۰تا۴۰سانت  از ماشین بغلیت فاصله باید داشته باشی انقدر میای جلو که آیینت برسه به سر ماشین بغلی بعد دنده عقب میای تا از لچک ماشین چراغ ماشین بغلی رو ببینی بعد وایمیستی دنده رو یک و ربع به سمت راست میچرخونی بعد باید نگاهت به آینه بغلات باشه ۱.حواست باشه ماشین نیاد ۲.بعدش نگه میکنی به آینه بغلت که گلگیرت برسه به سر آسفالت بعد شروع میکنی با سرعت ماشین فرمونتو به سمت چپ میچرخونی تا هم ماشینت صاف بشه هم فرمونت کامل به سمت چپ باشه .باید حواست باشه که تو سر بالایی داریپارک میکنی یا سر پایینی تا سرعت ماشین و چرخیدن فرمون دستت باشه 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
اول باید دنده رو یک کنی .برای پارک دوبل اول راهنما و اجازه و اندازه ۳۰تا۴۰سانت  از ماشین بغلیت ...

کاملااینکاروانجام میدم متاسفانه ازکنارجدول وازجلوفاصله ام خیلی زیادمیشه

کاملااینکاروانجام میدم متاسفانه ازکنارجدول وازجلوفاصله ام خیلی زیادمیشه

سرعت پیچیدن فرمونتون میزون نیست

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی