2777
2789

یه دوست صمیمی دارم امروز برام تعریف کرد که هشت سال پیش  که عروسی کردم ، دوهفته بعد از عروسی شوهرم همه طلا هام (حدود 750گرم ) رو جمع کرد گفت خونه ما امنیت نداره  برد داد دست مامانش . فقط یه حلقه برام موند . چند بار که برای مراسم طلاهامو میخواستم ، مادر شوهرم به سختی یکی دو قطعه بهم میداد و بعد از مراسم هم ازم میگرفت . خیلی ناراحت میشدم یک بار که به شوهرم گفتم چرا مامانت این کار میکنه گفت :فکر کنم باید قید طلاهاتو بزنی ، گفتم برای چی گفت : من اینجور حس میکنم .   لحنش جدی نبود ولی خیلی هم شوخی نبود . خیلی تو فکر رفتم ، پیش خودم گفتم اگه حرفش راست باشه چی . بعداً فهمیدم یه حرکاتی از مادرش دیده که اینجور میگه .                         نشستم نقشه کشیدم ، دیگه اصلا اسم طلا نیوردم . مادر شوهرم هم خوشحال که دیگه من قید طلاهامو زدم .به هر صورت تونستم کلید خونه مادر شوهرم رو گیر بیارم و از روش یه کلید درست کردم . فهمیدم جای طلاهای خودم کجاست ، با جزیی طلای خودش قاطی نکرده بود وگرنه نقشم نمیگیرفت . بعد از چند ماه یک موقع که مادر شوهرم خونه نبود رفتم  طلاهامو برداشتم . به هیچکس هیچی نگفتم حتی شوهرم . آوردم خونه قایمش کردم . بعد شش هفت روز مادر شوهرم فهمیده بود که طلاها نیست به شوهرم گفته بود اونم بعد  از ده پانزده روز بهم گفت. خیلی خودم رو ناراحت نشون دادم . دو روز غذا نخوردم ( یواشکی میخوردم ) شکایت شد ، پلیس گفت کار آشنا بوده ، نگرانیم شروع شد پشیمون بودم ، میترسیدم که بفهمن کار من بوده  یا اینکه یقه یه بیگناهی رو بگیرن .

گذشت ، هیچکس به من شک نکرد .  چون زمان دقیق گم شدن طلا رو نمیدونستن نمیشد کاری کرد                                                          الان طلاهامو دارم  ولی چه فایده ، نه میتونم ازش استفاده کنم نه میتونم بفروشم .

عزیزان به نظرتون این دوستم باید چکار کنه . نظراتون رو بگین شاید راهی پیدا شد . من گفتم خودت به شوهرت بگو ولی قبول نمیکنه میگه شاید به خاطر اینکه عذاب وجدان مامانش کم بشه بره بهش بگه و اونم آبروم رو پیش همه ببره .

این کاربری دست دونفر هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوست شما خودش خانواده نداره؟ بره طلاها رو بده به مادر پدر خودش یا یکی دیگه که بهش اعتماد داره. بعدشم مادرشوهره چرا طلاهای عروسش رو برداشته؟به چه دردش میخورده؟عجب آدمایی پیدا میشن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کارش ک اشتباه بوده میتونست هردفعه ب بهانه عروسی و مهمونی چندتا تکه از طلاها رو بیاره و دیگه نبره اونجا یا ب بهونه فروختن و نیاز داشتن همه رو میگرفت. الانم بنظرم ببره دوباره بذاره ی گوشه کناری بعد بگه بذارین بیایم باهم یبار دیگه بگردیم شاید جایی گذاشتین یادتون نیس بعدم ک پیداش کردن برداره بیاره خونه اینقدر دردسر نشه الان چ فایده طلاها هس اما انگار نیس

میتونه هم طلاها رو بفروشه برای خودش تو بورس سرمایه گذاری کنه

نهایتا هر وقت نیازش بود بفروشه

اگه هم نیازش نبود،میشه چندین سال دیگه بگه اون موقع که ارزون بوده خریده بوده

کارشناس حقوق و امور مالی

چه دوست بی عقلی 😐😐😐😐😐😐 شده به زور و دعوا و شکایت باید ازشون پس می‌گرفت نه اینکه یواشکی برداره . اون طلاها الان دقیقا به چه دردش میخوره؟؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔