2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم نه خیلی شدید و نه خفیف قبل ترها اگر میرقصیدم واعصابمم آروم می‌بود و غذاهای سرد نمیخوردم تقریبا میشه گفت در سال ۱۰ بار پریود میشم  ولی این ماه با اینک از موارد بالا فقط اعصابم آروم نیست پریود نشدم چکار کنم؟

بعضی ها میگن عسل و سیاهدونه عالیه کسی تجربشو داشته؟

با قرص زودتر جواب نمیگیرم؟

اگه میخوای برای بارداری اقدام کنی بهتره زیر نظر دکتر باشی.تنبلی تخمدان ربطی به تعداد پریودا نداره.منم الانم پریودم منظمه ولی اصلا تخمک گذاری ندارم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنیدم عسل و سیاهدونه خیلی خوبه چندین روز ناشتا بخور پیاده روی هم خیلی خوبه برای تنبلی روغن سیاه ...

اینا رو ماه پیش انجام دادم البته اقدام برای بارداری نداشتم ماه پیش اما بی دردسر پریود شدم اما این ماه با وجود این کارا پریود نمیشم باردار هم نیستم

اینا رو ماه پیش انجام دادم البته اقدام برای بارداری نداشتم ماه پیش اما بی دردسر پریود شدم اما این ما ...

باید زیر نظر یه متخصص باشی من با وجود تخمکای عالی که چندتا بودن چند ماهه باردار نشدم داروهای شیمیایی امتحان کردم تلاش کردم خیلی ولی معلوم نیست چرا نمیشه فعلا دارم وزنمو کم می کنم و پیاده روی تا ببینم چی میشه

باید زیر نظر یه متخصص باشی من با وجود تخمکای عالی که چندتا بودن چند ماهه باردار نشدم داروهای شیمیایی ...

ان شاء الله که خیلی زود خدا یکدونه سالم و صالحشو بهت بده