2777
2789

یه جنگل ک رودخونه هم داشته واسه شنا..

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
خودم شمالیم اما نمیدونم

خخخ جدی؟من الان رودسرم این چندروز چندتا جنگل خوب رفتم امروز میخوام برم رامسر گفتم شاید جای روبچه ها سایت بلدن

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ جدی؟من الان رودسرم این چندروز چندتا جنگل خوب رفتم امروز میخوام برم رامسر گفتم شاید جای روبچه ها ...

من ساریم

اره چون نرفتم تا الان اون سمت ها

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

ساری مزون خوب لباس یا مغازه که لباس مجلسی خوب باشه میدونید؟

اره تو پاساژ مفیدی

عالیه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

خخخ جدی؟من الان رودسرم این چندروز چندتا جنگل خوب رفتم امروز میخوام برم رامسر گفتم شاید جای روبچه ها ...

هوا شمال چطوره؟شلوغ شده؟میخام بیام اما نمیدونم العان بیایم یا آخر برج ۳

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  

هواخیلی خوبه الان...همین الان بیا دیگع اخربرج ۳از گرما دیونه میشی...

اصلا شلوغ نیست چون دانشجو ودبیرستانیا امتحاناتشونه