2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید؟

410 بازدید | 28 پست

وقتی شوهراتون آدم نیستن انسان نیستن حتی حیوان نیستن،چرا زرتی بچه دار میشین؟طرف میاد میگه با طرف ۳سال ۵ سال زندگی کردم اون روی گوه خودشو نشون داده از اول ولی باز بچه دار شدم اونم  خود خواسته به هوای درست شدن زندگی،الان میخوام جدا شم .

چراااااا؟چرااااااااااااااا؟واقعا چرا؟

یه بچه بی گناه باید بیاد زندگی جهنمی شما رو درست کنه؟دلتون نمیسوزه؟

ای کاش قبل ازدواج قبل پدر مادر شدن آدما از یه سری فی.لتر رد میشدن تا بهشون امتیاز داده بشه آیا لیاقتشو دارن یا نه.

شعارشون اینه:بچه بیارم شوهرم ادم میشه

و زندگی یه موجود بیگناهو ب لجن میکشن

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تو ایران به چه امیدی بچه میارن؟ میشه یکی مثل منو همکلاسیام که تموم زندگیمون پر از حسرت بودیم، بدون هیچ آیندهٔ روشنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اونیم که مشکل مالی داره و بچه دار میشه رو هم درک نمیکنم

من خونمون ۷۰ متر 

خدایا منم نمیدم 

ولی بالایی ما ۴ تا بچه زاییده 

یکیش هم داده به یکی دیگه 

بزرگ کنه چون از نظر مالی صفر هستن 

آخه بگو مجبوری بیشعور دو دقییقه پاتو نده بالا اه

اونیم که مشکل مالی داره و بچه دار میشه رو هم درک نمیکنم

من به یکیشون گفتم تو اقدامی تو ک پول خرید پوشک هم نداری میگفت مامانم رو سیسمونی میده دیگه 😐😐😐😐😐😐😐😐 

ا

بچه هیچوقت رابطه زن و شوهری و اخلاق مردو درست نمیکنه هیچوقت تازه چرا خیانت تو بارداری و بعد زایمان زنا بیشتر میشه واقعا جای تعجبه بازم میگن بچه بیاریم شوهرمون سربه راه بشه

بچه میارن شوهره درست شه

دوروز دیگه ام هزارتا منت سر بچه میذارن که بخاطر تو تحمل کردم!!!

خب نکننننن!!!

بچه بیگناهو میاری تو این زندگی لجن منتم سرش میذاری که بخاطر تو موندم؟؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه فامیلی داریم زندگیش با لجن یکسانه صد بار اومد پیش پدر خودم براش داد خواست طلاق بنویسه شوهرش معتاد بود،،دزدی می کرد و....یه دخترم داره بهش گفتم رفتی سر زندگیت برو ولی بچه دار نشی دیگه یکی دیگه رو بدبخت نکن‌‌‌‌....الان شوهره ترک کرده ولی آقا شکاک شدیده...‌.دو دقیقه زنگ می زنم می گم بیا فلان مغازه رو بهم نشون بده از ترس شوهره نمیاد....حالا اون روز زنگ زده می گه به نظرت چی بخورم پسر دار شم من موندم اینا با چه منطقی زندگی می کنن!!منم گفتم مگه من دکترم از کجا بدونم گفت نه تو مادرت پسر دار شد چیزی نخورد گفتم نه مادر من ولیعهد دار شد چیزی نخورد.😒😒

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بعد از آشنا شدن با این سایت روزی ده بار این سوال میپرسم  یکی رو میشناسم دم طلاقشون باردار شد. ...

من خودم دیدم با چشمام طرف تو پروسه طلاق بعد دو سال اومده باهاش زیر یه سقف چند روز مونده بعد دوباره رفته برای کارای طلاق ،من داشتم شاخ در میاوردم فازشون چیه