2777
2789
عنوان

از دغدغه های زندگیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی سبزی پاک کنی شوهرت پخش کنه یا دست فروشی کنه باچیزهای خیلی کوچک و ارزون میتونی ساندویچ درست ...

حالا بهش میگم ببینم چیکار می کنه 

کار قبلیش خیریه بود به نیازمندا کمک میکردیم حالا شاید بخاطر کارای خیری که کردیم یه کار خوب براش جور شه بچم هر روز غر میزنه و گریه می‌کنه 

یه صلوات برای برآورده شدن حاجتم بفرست🍓
انشاالله.  حتما برو مسافرت حالتو. خوب کن مثبت فکر کن دزست میشه انشاالله

تازه از مسافرت اومدم : ))

فکر کنم 5 روز میشه..

ربطی به مثبت فکر کردن و نکردن نداره افسردگی کلا این شکلیه.. عادت کردم بهش دیگه.. فقط بعد 4 سال درمان فکر میکردم دیگه کاملا خوب شدم که یهو کلی اتفاق هوار شد سرم و این شد. فقط باید برم دوباره دکتر و دوز داروها رو تغییر بده و مدت بیشتری تحت درمان باشم.اینه که ناراحتم کرده چون خیلی ذوق داشتم برای خوب شدن حالم.

مرسی عزیزم:*

همسرم یه ایراد هایی دار اما درکل خوبه ولی من عاشقش نبودم و نیستم و دارم از غم خانواده‌ام به جنون میرسم 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شوهرم مغازشو ۶ ماه جمع کرده تنبل شده سرکار نمیره مغازه خیلی گرون شده اجاره هاش پول نداریم کلی قرض دا ...

عزیزم

دست کمی از شوهر من نداره

2،3ماه کار میکنه 2،3ماه استراحت 

امیدت به خدا باشه

ولی مردهایی که میبینن زن پابه پاشون زحمت میکشه خودشون کنار میکشن بی وعرفتا

همسرم یه ایراد هایی دار اما درکل خوبه ولی من عاشقش نبودم و نیستم و دارم از غم خانواده‌ام ب ...

ای بابا

اختلاف سنی دارین؟! 

ولی میتونی دوستش داشته باشی 

اگه بچه نداری راحت ترمیتونی تصمیم بگیری

عزیزم دست کمی از شوهر من نداره 2،3ماه کار میکنه 2،3ماه استراحت  امیدت به خدا باشه ولی مردها ...

اره اصلا مرد نیست بخدا خسته شدم 

حتی جرعت ندارم اعتراض کنم میکشم کتک میخورم ناقصم کرده نمیتونم بشینم مشکل اعصاب پیدا کردم 

خدایا شکرت🙏🙏🙏
حالا بهش میگم ببینم چیکار می کنه  کار قبلیش خیریه بود به نیازمندا کمک میکردیم حالا شاید بخاطر ...

آخی عزیزم

انشاالله کار گیر بیاد، کار خوب

تهران شهر بزرگیه کار زیاد هست. 

یا میتونید سرایدار بشید واسه یه سالیخونه اگه از خودتون باسه بدین کرایه

ای بابا اختلاف سنی دارین؟!  ولی میتونی دوستش داشته باشی  اگه بچه نداری راحت ترمیتونی تص ...

۱۵ سال اختلاف سنی داریم

شرایط خانواده‌ام چاره‌ای به غیر از ادامه دادن برام نذاشته

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
۱۵ سال اختلاف سنی داریم شرایط خانواده‌ام چاره‌ای به غیر از ادامه دادن برام نذاشته

حالا که مجبوری بسازی، رو خودت کار کن که میتونی دوستش داشته باشی

موفق باشی و امیدوارم دلت پر از آرامش باشه

شوهرم مغازشو ۶ ماه جمع کرده تنبل شده سرکار نمیره مغازه خیلی گرون شده اجاره هاش پول نداریم کلی قرض دا ...

از رو‌پل پرتت کنه پایین؟چکار کردی ک‌ انقد گستاخ شده؟

درخواست دوستی نمیپذیرم