2777
2789
عنوان

کیا کبدشونچربگرید 2است

68 بازدید | 5 پست

خطر ناکه   سر شب داشتیم میرفتم خونه مادر شوهذم با همسایه هاشون تو کوچه وایساده بود داشتن حرف میزدن منم چن لحظه وایسادم احوال پرسی کردم. درمورد کبد چرب حرف میزدن منم گفتم عه منم کبدم. چرب. بعد گفتن خیلی خطر ناکه حتمن برو دکتر. از استرس دارم میمیرم ترسیدم

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کبدم چربه😔

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه مدتی بود لخاطر شرایطم زیاد تحرک نداشتم

یه روز رفتم مسافرت دیدم بالای شکمم زیر سینه راستم یه درد خفیف شبیه معده درد دارم ولی گفتم معده ک وسطه اهمیت ندادم با خوردن چیزای سرد و چرب بیشترو بیشتر شد به حدی ک احساس میکردم قولنج کردن و بلند شدنو نشستن برام سخت بود حتی نفس های کوتاه میکشیدم چون قفسه سینم درد میکرد رفتم سونو دادم گفت کبدت چربه گرید ۲باید ورزش و رژیم بگیری

منم ورزشو شروع کردم چربیارو هم حذف 

قرص لیورگل هم گرفتم عااالی بود الان خوبم

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

الان متاسفانه اکثر مردم ایران کبدشون چربه.. کمتر سرخ کردنی بخور، هر روز صبح ناشتا هم عرق کاسنی خیلی برای درمان کبد چرب خوبه.. من قبلا کبدم خیلی چرب بود جوری که بازو ها و کمرم پر از جوش شده بودن.. رژیم غذاییمو عوض کردم خیلی بهتر شدم خداروشکر