2777
2789
عنوان

هرکسی میتونه راهنمایی کنه 🙂

535 بازدید | 9 پست

خانم ها من کلا کم خونی و فقر اهن دارم هر قرص و کپسول میخورم یبوست میشم میشه کمکم کنید فریتن خونم ۱۰ هست و بالا نمیره ...کدوم قرص یبوست نمیاره 

قرص آهن معمولا یبوست میاره ... کنارش میتونی میوه و سبزیجات و زرد آلو و مایعات زیاد بخوری ک درست شه 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالوده سیب بخور:

یک سیب رو رنده کن،توش یک ق عرق بید مشک و یک ق گلاب و یک ق عسل بریز ،،،روزی یک بار بخور

نکته:

میدونید که اینجور چیزا جنبه عمومی داره ،یعنی برای کسانیه که بیماری خاصی ندارن،اگر بیماری خاصی دارید(قند ،فشار خون،...)حتما با پزشک برای مصرف هر نوع دستور گیاهی یا خوراکی مشورت کنید و سرخود چیزی نخورید

سلام عزیزم از سه شیره استفاده کنین.

شیره انگور و توت و انجیر 

خیییلی واسه کم خونی عالیه ،فقط خیلی گرمه، اگر گرم مزاج هستین روش خنکی بخورین،

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
همه چیز را امتحان کردم جواب نمیده 

واقعا؟

به نظرم اگر به طرف طب سنتی برین زودتر جواب میگیرین

راستی تخم خرفه رو با نبات آسیاب کنین و رویه عرق بیدمشک بریزین و شربتش کنین و بخورین خیلی خون سازه

هندونه هم میگن از جگر خون سازتره

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
واقعا؟ به نظرم اگر به طرف طب سنتی برین زودتر جواب میگیرین راستی تخم خرفه رو با نبات آسیاب کنین و ر ...

طب سنتی رفتم و بهم قرص خون داده ولی چون کبدم داغ هست میترسم بخورم

طب سنتی رفتم و بهم قرص خون داده ولی چون کبدم داغ هست میترسم بخورم

از کجا فهمیدین کبدتون داغه؟

منم مشکل کبدی دارم

همیشه سمت راست بالایه معدم درد میکنه،مخصوصا وقتیکه تو ماشین میشینم 

از کجا فهمیدین کبدتون داغه؟ منم مشکل کبدی دارم همیشه سمت راست بالایه معدم درد میکنه،مخصوصا وقتیکه ...

من خیلی اعصابم خراب بود و حملات پنیک استرس و اضطراب داشتم دکتر طب سنتی گفت کبدت داغه عصبی میشی