2777
2789
عنوان

کرم ژانولوما در زمان شیردهی

799 بازدید | 6 پست

سلام.کسی تو شیردهی کرم ژانولوما استفاده کرده؟؟؟اشکالی نداره؟؟تو بروشورش نوشته،در شیرذهی استفاده نشه مگ با دستور پزشک

خدایا شکرت♥

به خاطر ترکیب هیدروکینون توی این کرم هست عزیزم 

هیدرو کینون فاکتور دارویی روشن کننده پوست هست و باعث ناهنجاری یا مشکلی در دوره شیر دهی و بارداری نمیشه  

اما به علت جذب بالا در خون بهتره در دوره شیردهی  استفاده ازش   به حداقل برسه

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
به خاطر ترکیب هیدروکینون توی این کرم هست عزیزم  هیدرو کینون فاکتور دارویی روشن کننده پوست هست ...

ممنون عزیزم،یعنی هفته ای دوبار  بعداز یکساعتم بشورم، ب نظرتون مشکلی بوجود نمیاره؟؟

خدایا شکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم،یعنی هفته ای دوبار  بعداز یکساعتم بشورم، ب نظرتون مشکلی بوجود نمیاره؟؟

ببینید عزیزم محصولاتی که حاوی رتینوئید، هیدروکینون و پارابن هستن از مواردی هست که در دوره بارداری و شیر دهی منع مصرف دارن ، باعث اختلال و ناهنجاری روی مادر نمیشه 

اما باعث بروز مشکلات آلرژیک و گوارشی در نوزاد میشه 

چون از طریق استعمال موضعی این محصولات ، وارد جریان خون و شیر مادر میشه و روی کودک تاثیر میزاره 

پ.ن باید با پزشک خودتون مشورت کنین

از نظر من حتی هفته ای دوبار و مدت یکساعت هم روی شیر تاثیر میزاره و بهتره در دوران شیردهی استفاده نشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ببینید عزیزم محصولاتی که حاوی رتینوئید، هیدروکینون و پارابن هستن از مواردی هست که در دوره بارداری و ...

خانوم دکتر ببخشید یسوال دیگ، من قبل بارداری همیشه دهانشویه استفاده میکردم،بعداز زایمان  باز شروع کردم ب استفاده،برحسب عادتم.اما  چون خوراکی نبود، توجه نداشتم ب نوشته بطری، امابعدا دیدم روش نوشته ک در دوره بارداری و شیردهی با مصرف پزشک...اینم  نباید استفاده کنم؟؟؟در زمان شیردهی 

خدایا شکرت♥
ببینید عزیزم محصولاتی که حاوی رتینوئید، هیدروکینون و پارابن هستن از مواردی هست که در دوره بارداری و ...

اسم دهانشویمم ایرشارنگ  بنفش هست..کلا نمیتونم دهانشویه استفاده کنم؟؟

خدایا شکرت♥