2777
2789

اوف 200 خیلی زیاده از کجا اینو میگی؟

منم داشتم با قرص و رژیم اوکی شد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین خوردی توی بارداری؟

بله

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
برای شما چند بود؟حب خیلی بده؟

برای من 102 بود

نگران نباش اول از هرچیزی

خانوم باردار دیابت بارداری میگیره طبیعیه...

برنج،نون،ماکارونی،شیریجات، اینارو بخور اما نصف کن بخور ینی بشقابت هرچقدر پر میکردی نصفش کن

بیشتر مغزیجات بخور و کباب 

کباب کالری انچنانی نداره و برای نی نی هم خوبه

تا ماه اخر؟ روزی ۳تا؟

روزی دوتا میخوردم

من از 8 ماهگی متوجه شدم دیابت گرفتم تا قبلش نمیدونستم کلا یکماه خوردم 

برای من 102 بود نگران نباش اول از هرچیزی خانوم باردار دیابت بارداری میگیره طبیعیه... برنج،ن ...

وای ۱۰۲ رو قندبالا میدونن،من چیکار کنم حالا،مچکرم عزیزم از راهنماییتون❤

وای ۱۰۲ رو قندبالا میدونن،من چیکار کنم حالا،مچکرم عزیزم از راهنماییتون❤

توی بارداری این عدد بالا محسوب میشه وگرنه برای ادم غیر بارداراین عدد طبیعیه...

اگر نیاز باشه دکتر برات انسولین مینویسه

تو شروع کن رژیم بگیر اونطوری ک گفتم قندت یکم بیاد پایین دکترت بجای انسولین قرص بده