2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟

138 بازدید | 12 پست

دوستی که باهاش خوبی هر روز حرف میزنید یهو یه ماه بره و پیام نده بعد یهو پیامشو رو گوشیت ببینی که چطوری و فلان مث قبل باهاش رفتار میکنید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من تو یه مقطعی از زندگیم انقدر مشکلات بهم هجوم اورد از هر نظر مالی جسمی روحی خانوادگی که دیکه فرصت نداشتم اصن با دوستام بحرفم اصلا یادم نمی افتاد ولی خیلب دلم براشون تنگ میشد و غصه میخوردم نمیتونستم ببینمشون 

شاید دوست تو هم مشکل براش پیش اومده بود و نمیتونه بهت بکه هیچ کسی رو قضاوت نکن از زندگی بقبه هیچکس خبر نداره

میدونی تو خیلی برای رفاقتتون تمرکز گذاشتی 

بنظرم روابطی عین رفاقت بیشتر برای اینه یه موقه های لحظه هاتو شیرین کنه نه اینکه هرلحظه توش زندگی کنی از من میشنوی هرچی دورتر باشید همو‌ کمتر ببینید عزیز ترید و دلیلی نیست منظور داشته باشه من خودم به شخصه خیلی دوستامو از ته دلم دوست دارم ولی یهو‌ دوماه پیام نمیدم 

انقد که سرم شلوغه 

دختر 

مشکلی داشته شاید

میدونی درسته که نوشتن یه پیام چند ثانیه بیشتر زمان نمیبره ولی وقتی ذهنت مشغوله، وقتی دلت نباشه، حوصله هیچکاری رو نداری

به نظرم بد نیست اگه بهش بگی نبودی، خدای نکرده اتفاقی که نیفتاده تو این مدت و.......