2777
2789
عنوان

چرا من پارتنر ندارم

233 بازدید | 23 پست

البته حوصله مشکلاتشو ندارم 

همش دوستام از رابطشون ناراحتن 

تعداد روز هایی از رابطشون تعریف کنن

از روز هایی ک میبینم درد و دل میکنن و همش گریه 

کمتره 

وقتی تو خیابون راه میرم ب قدری جدی ام ک مگس هم از کنارم جرئت نمیکنه رد شه 

و خب من ب هیچکس اعتماد نمیکنم ک بخوام باهاش برم بیرون یا تماس تصویری 

چون ممکنه عکس و فیلمی برسه دست‌ مامان و بابام و اونوقت همه چی خیلی بد میشه و حتی بیرون از خونه ام نمیزارن برم

من ب کوچکترین چیزها ام ساعتها فک میکنم حالا اگه پارتنر داشتم همش تو فکر بودم 

و ب کارام و موفقیت هام نمیرسیدم

همه این ها ب کنار 

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن و بعدش ب راحتی اعتماد میکنن و باهم میرن بیرون؟ 

ینهنه زوج ک میبینیم چجوری باهم آشنا شدن؟ 

لطفا از عواقب دوستی ها نگین 

کاربری دست 2 نفره 

من تو ایتا یه کانال زدم درباره رشد و توسعه فردی که به تازگی ها میخوام درباره مدیریت مالی هم پست بذارم 

خوشحال میشم دنبالم کنید ♥️🍓

اگه هر کی ۵ نفر رو بیاره یه شارژ دهی هم میدم 😚😚

لینک :  @personalgrow

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عقاب همیشه تنهاست

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....