2777
2789
عنوان

فرهنگیان

191 بازدید | 25 پست

بچه ها سلام من رشتم انسانیه والان یازدهمم داره تموم میشه و میرم سال اخر بنظرتون برا کنکور 4 ساعت کافیه بخونم😢چون بیشتر از اون نمیتونم الانم که دروس عمومی حذفه حس میکنم کنکور سخت تر شده بنظرتون میشه فرهنگیان قبول بشم😢

در من خری به گل نشسته=/!🫏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد کم بخون همیشه بخون

ببین فق سه ماه تابستون ک بیاد روزی 4 ساعت اونم واسه درسای تخصصیه دهمو یازدهم دوازدهم مسلما وقتم آزاده بیشتر6میخونم ولی میترسم قبول نشم😐🍻🗿

سلام عزیزم من سال دوم فرهنگیانم  به نظرم روزی چهار ساعت که واقعنم همه فکر و ذکرت درس باشه یخورده کمه من اینطوری بودم ک مثلا یه روز هشت ساعت درس میخوندم یه روز دو ساعت ولس اینجوریم درست نیست دیگه آخرای سال تحصیلی برنامم فیکس شد روی شش ساعت از تابستون با روزی چهار ساعت شروع کن حتما حتما با برنامه ریزی پیش برو به هیچ عنوان درسیو حذف نکن یه تستم مهمه ...

🙂😐😂ممنون از دلگرمیت

خواهش میکنم 😁 

در واقع مهندسی معکوس انجام دادم، نمیدونم جواب میده یا نه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خسته نشی ۴ساعت! فرهنگیان میخوای؟ حداقل روزی ۹ساعت تا ۱۰ ساعت بایدبخونی نمیتونی ؟برو مشاوره تحصیلی ...

اخه وقتم پره یکم مشکلات دارم نیمتونم بیشتر بخونم🗿😐

ببین فق سه ماه تابستون ک بیاد روزی 4 ساعت اونم واسه درسای تخصصیه دهمو یازدهم دوازدهم مسلما وقتم آزاد ...

صد درصد قبولی فقط بخون همین  الکی نترس ترس نداره ک 🫂   بعضیا چن ماه اخر مث خر میخونن قبول میشن  تو ک دیگه زیاد میخونی 

سلام عزیزم من سال دوم فرهنگیانم  به نظرم روزی چهار ساعت که واقعنم همه فکر و ذکرت درس باشه یخورد ...

اخه میدونی من ریاضیم افتضاحه میخام ریاضیو کلا نزنم عربیم فقط معنی میزنم قواعدم ریدههه😂😐

حتما آزمون گاج یا قلمچی هر چی هر کدوم ک فکر میکنی بیشتر نزدیک به کنکوره ثبت نام کن بدون آزمون واقعا ...

ام درباره کتاب تست تحقیق کردم گفتن بهم خیلی سبز بهتر از گاج و قلم چی 

حالا ازمونو نمد کدومو انتخاب کنم