2789
عنوان

اردبیلی های عزیز میشه ی لحظه بیاین

336 بازدید | 13 پست

سلام 

میشه لطفاً طبیعتی ک بشه امشب کمپ بزنیم و خیلی ب اردبیل نزدیک باشه رو بگید 

نمیخوایم از اردبیل دور شیم 

تو پارک هم نمیخوایم بمونم می‌خوایم تو طبیعت باشیم 

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشگين شهر ب اردبيل نزديكه؟

تو پيج اينستا تبليغ ي جا ديدم نزديك مشكينشهر هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شب سرد میشه هااا  مثلا برید آستارا شب کنار دریا بمونید یا برید فندقلو تو جنگلش

جنگل فندقلو از لحاظ امنیت خوبه؟خودم و شوهرم هستیم 

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
شورابیل

یکم راجع بهش میگی لطفا

شب سرد میشه هااا  مثلا برید آستارا شب کنار دریا بمونید یا برید فندقلو تو جنگلش

استارا تا اردبیل چقدر راهه؟

یکم راجع بهش میگی لطفا

بیین امنیت بخوای برو شورابیل وسط شهره همیشه هم مسافرا میرن اونجا چادر میزنن پارکه و شهر بازی و روبروش دریاچه س

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
یک ساعت راهه

پيج اكو كمپ درنا بود

شما رفتيد؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.