من تقریبا 3 سال هستش که منتظرم. علت هم اون چیزی که دکترها بهم گفتند: کم تحرکی اسپرم شوهرم هست. ماه قبل بالاخره همسرم رو راضی کردم و آی وی اف انجام دادیم. مطمئن بودم که باردار میشم. آخه! سیکل درمان خیلی خوب و نرمال و استاندارد پیش رفت. حتی شوهرم هم اون قدر ضعیف نیست که ما کاملا نابارور باشیم. اما در کمال ناباوری جواب آزمایشم منفی شد. به قول شوهرم بدترین روز زندگی مون بود اون روز. فکر کنم نزدیک 24 ساعت فقط داشتم گریه می کردم. از اون روز انگار یه غمی همراهم بود. اما با دردو دل و راز و نیاز با خدا و البته کمک خودم، خیلی آروم تر شدم. به تغذیه مون اهمیت دادم و این ماه 12 روز از موعد پریودم داره می گذره. روز 30 ام بی بی چک گذاشتم، منفی شد. روز 33 گذاشتم منفی شد. ماما گفت: به این بی بی چک ها اعتباری نیست، رفتم روز 36 آزمایش دادم، باز هم منفی شد. عدد 2 رو نشون داد. در صورتی که برای آز ماه قبلم 0.74 دهم رو نشون داده بود. الان هم که روز 39 هستم، از پری خبری نیست. با یه ماما که صحبت کردم، گفت: چند روز دیگه برو باز آزمایش، اگه منفی بود. بیا بهت آمپول بدم، پریود بشی. دوست ندارم برم آمپول بزنم، انگار یه حسی درونم میگه: من این ماه باردارم. خدا کنه! بچه ها کسی بوده که مثل من باشه؟
و تنها او فرمان میدهد که موجود باش و بی درنگ موجود میشود.
خدایا!
منتظر فرمانت هستم.