2777
2789
من تقریبا 3 سال هستش که منتظرم. علت هم اون چیزی که دکترها بهم گفتند: کم تحرکی اسپرم شوهرم هست. ماه قبل بالاخره همسرم رو راضی کردم و آی وی اف انجام دادیم. مطمئن بودم که باردار میشم. آخه! سیکل درمان خیلی خوب و نرمال و استاندارد پیش رفت. حتی شوهرم هم اون قدر ضعیف نیست که ما کاملا نابارور باشیم. اما در کمال ناباوری جواب آزمایشم منفی شد. به قول شوهرم بدترین روز زندگی مون بود اون روز. فکر کنم نزدیک 24 ساعت فقط داشتم گریه می کردم. از اون روز انگار یه غمی همراهم بود. اما با دردو دل و راز و نیاز با خدا و البته کمک خودم، خیلی آروم تر شدم. به تغذیه مون اهمیت دادم و این ماه 12 روز از موعد پریودم داره می گذره. روز 30 ام بی بی چک گذاشتم، منفی شد. روز 33 گذاشتم منفی شد. ماما گفت: به این بی بی چک ها اعتباری نیست، رفتم روز 36 آزمایش دادم، باز هم منفی شد. عدد 2 رو نشون داد. در صورتی که برای آز ماه قبلم 0.74 دهم رو نشون داده بود. الان هم که روز 39 هستم، از پری خبری نیست. با یه ماما که صحبت کردم، گفت: چند روز دیگه برو باز آزمایش، اگه منفی بود. بیا بهت آمپول بدم، پریود بشی. دوست ندارم برم آمپول بزنم، انگار یه حسی درونم میگه: من این ماه باردارم. خدا کنه! بچه ها کسی بوده که مثل من باشه؟
و تنها او فرمان میدهد که موجود باش و بی درنگ موجود میشود.
خدایا!
منتظر فرمانت هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی دوستام رفت تو سیکل ای وی اف تخمکاش پوچ بود بعدش دیگه پریود نشد حون تخمکاش هم پوح بود اصلا امکان نمیداد باردار باشه بعد ٤ ماه مه پویود تشد رفت بی بی گذاشت مثبت شد رفت دکتر سونو کرد گفت ٨ هفتت قلبش هم داره میزنه بعد ٥ سال ناباروری
احتمالا به خاطر ای وی اف ریخته به هم،ازمایشت کاملا منفیه فکهکنم باردار باشی،اما بارداری بعد ای وی اف نا موفق چرا ممکن نباشه خیلی هم ممکنه یه خانمی رو دیدم تو مطب دخترش 7 سالش بود گفت سه بار ای یو ای داشته دو بار ای وی اف اما نا موفق بودن اما دو ماه بعد فقط چون استرس نداشته حامله شده به دخترش
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
کیمیا جون شما باردار شدى؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
به نظرم یکی دو ماهی صبر کن اگر پریود تشدی برو امپول بزن به این زودی نزن درست اگر خدایی نامرده باردار نبودی دو ماه عقب میفتی ولی می ارزه به امتحانش تا روزی که بریود هم نشدی مرتب برو اقدام
من سا بار آى یو آى ناموفق داشتم پارسال,الان 5 ماه گذشته و هنوز منتظرم طبیعى باردار بشم. آخه خودم و همسرم سالمیم ولى خدانخواسته بچه دا. بشیم. علتش معلوم نیست
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...