2777
2789
عنوان

یه تنبلی تخمدان بیاد فقط یدونهههه

94 بازدید | 19 پست

سلام به همگی خودتون بهتر از هرکس دیگ ای میدونید که به غیر از درمان دارویی سبک زندگی هم خیلی مهمه حالا با هر وزن و هر قد و استایلی .

روحیه هم که توی ما افتضاح بهم ریخته اس 

تغییراتی که تو خودمون میبینیم و عذاب هاش .

دوست میخوام یکیو میخوام که هر شب در حد سه کلمه بهم گزارش بدیم ناامید شدیم بهم حس خوب بدیم. گزارش هم طوری که رژیم✔ ورزش✔ رقص✔ هدف اصلی زندگیم ✔ مدیتیشن✔ 

همین . 

یعنی رژیمم امروز انجام شد مثلا ... 

اگ خدا خواست و تعدادمون زیاد شد که همه باهم اینجا میایم میگیم اگرم نه و فقط یه نفر اومد اونم همینجا یا حالا تو خصوصی برای هم میفرستیم 

دلم یه زندگی تازه میخواد یه زندگی با سراسر حس خوب با حس سلامتی 

پایه ای دوست من ؟ 

با هر سن و هر اخلاق و هرقومی هیچچچ فرقی نداره 🙂 خودمم ۱۸ سالمه کوچیک همتون 

بی قراریم تا وقت قرار 🌿🕊  Be strong girl💪🏻 Dance😍💃
منم 18 سالمه با تنبلی تخمدان و همه ی اینایی که تو گفتی انگار تو منی

عزیزمی میفهمم حستو 

میدونی من حتی لحن صحبت کردنت هم برام آشناست میفهمم دقیقا حال و هوایی رو که داری ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دقیق تر و جزئی تر بود پایه بودم

مثلا امروز فلان غذا رو حذف کنیم، یا فلان دمنوش رو استفاده کنیم

فلان حرکت رو انجام بدیم

و فلان و فلان وفلان😂😂😂

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
اگه دقیق تر و جزئی تر بود پایه بودم مثلا امروز فلان غذا رو حذف کنیم، یا فلان دمنوش رو استفاده کنیم ...

دوست نداشتم خودم یه نسخه بپیچم برای همه گفتم اگ جمع شدیم دور هم با نظر هم برنامه هم بزاریم برای خودمون 

عزیزمی میفهمم حستو  میدونی من حتی لحن صحبت کردنت هم برام آشناست میفهمم دقیقا حال و هوایی رو که ...

منم میفهممت، انگار یه نفر شرح حال منو نوشته 

میخواستم این چند وقته رو صرف کنکور کنم بعد رژیم و اینا 

فضولی نباشه شما نمیخواین کنکور بدین؟ 

دوست نداشتم خودم یه نسخه بپیچم برای همه گفتم اگ جمع شدیم دور هم با نظر هم برنامه هم بزاریم برای خودم ...

من به صورت کلی اصلا نمیتونم

نیاز دارم یکی برنامه دقیق بهم بده ک با زندگیم چیکار کنم این مشکل لامصب دست از سرم برداره 

نمیدونم چی بخورم چی نخورم، چند مدت استفاده کنم، یا چقدر ورزش کنم و چقدر خواب

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
منم میفهممت، انگار یه نفر شرح حال منو نوشته  میخواستم این چند وقته رو صرف کنکور کنم بعد رژیم و ...

والا منم دقیقا یه مدت خودم رو خیلییی ول کردم طوری که وزنم رسید به هشتاد و یک ، سه ماه هم بود که پریود نشده بودم از جوش و ریزش مو و افسردگی هم که نگم برات 

مثلا به خیال خودم بچسبم به درس

بعد دیدم نه نمیشه رفتم زومبا قبل عید بعد یه سه چهار کیلویی کم کردم تو اون مدت انقد حالم خوب بود که انگیزه درسو هم داشتم حال میکردم با خودم خودمو دوست داشتم من حالا اینجوری ام که ام حالم خوب باشه درس میخونم 

برای کنکور والا برای سال بعد هدفمه امسال فکر نکنم 

والا منم دقیقا یه مدت خودم رو خیلییی ول کردم طوری که وزنم رسید به هشتاد و یک ، سه ماه هم بود که پریو ...

آره واقعا درس هم حال خوب میخواد 

من 53 کیلو بودم یکمی رعایت گذاشتم کنار 57 شدم 

هدفم 50 کیلو هست 

بیا باهم کم کنیم اگه دوس داشته باشی

آره واقعا درس هم حال خوب میخواد  من 53 کیلو بودم یکمی رعایت گذاشتم کنار 57 شدم  هدفم 50 ...

منم هدفم ۶۵ کیلوعه الان ۷۵ ام ده کیلو کاهش 

موافقم باهم کم کنیم 😊

خوب الان دقیقا بنظرت چیکارا باید انجام بدیم 

درخواست دوستی دادم بهت اونجا شماره یا آیدی همو میگیریم بعد اونجا توضیح میدیم برای هم