2777
2789

دوستان من طبق آخرین پریودم باید هفت هفته میبودم ولی رفتم سونو گفت پنج هفته ای. بعد گفت جنین دیده نمیشه هفته بعد بیا، هفته بعد رفتم گفتم شش هفته ای بازم جنین رو ندید گفت برو هفته بعد بیا، هفته بعد رفتم خداروشکر جنین رو دید ضربان قلب هم داشت ولی طبق اندازه جنین بارداریمو زد 6هفته🥺😭دارم دق میکنم، نکنه رشد بچم کمه، مشکلی پیش اومده، کسی تجربه ایجوری نداره؟ 

وای اسی😐خب همیشه سن پریود با سن سونو فرق داره، دقیق ترین سن هم سن ان تی هستش . اینقدر استرس نداشته باش. 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

سونوگرافی رو هر سه بار یه جا رفتی یا تغییر دادی؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی😐خب همیشه سن پریود با سن سونو فرق داره، دقیق ترین سن هم سن ان تی هستش . اینقدر استرس نداشته ...

آره ولی از من خیلی زیاده😭میترسم بچم چیزیش شه، یکی قبلا سقط داشتم اون پوچ بود. 

آخه تا هفته قبلشم باید یک هفته عقب بود. 

آره ولی از من خیلی زیاده😭میترسم بچم چیزیش شه، یکی قبلا سقط داشتم اون پوچ بود.  آخه تا هفته قب ...

سونو رو بردی پیش دکتر؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
نه نبردم، ببرم؟ 

اره عزیزم مطمئن باش صحیح وسالمه،مشکلی بود تو سونو متوجه میشدی ،فقط مراقب خودت باش کارسنگین هم نکن مامان خانوم😅

عزیزم سنو رو همیشه یه جا برو چون تغییر میدی سن بارداری هم اشتباه میزنه همیشه هم برو سونوگرافی بیرون که تخصص دارن داخل مطب دستگاه معمولی خیلی خطا میده اصلا ناراحت نباش بچه خوبه ایشالله صحیح و سالم بیاد بقلت🥰

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
ممنون عزیزم دعام کن

حتما گلی استرس نگیر اصلا این روزا خاطره میشه😊