دوستان من طبق آخرین پریودم باید هفت هفته میبودم ولی رفتم سونو گفت پنج هفته ای. بعد گفت جنین دیده نمیشه هفته بعد بیا، هفته بعد رفتم گفتم شش هفته ای بازم جنین رو ندید گفت برو هفته بعد بیا، هفته بعد رفتم خداروشکر جنین رو دید ضربان قلب هم داشت ولی طبق اندازه جنین بارداریمو زد 6هفته🥺😭دارم دق میکنم، نکنه رشد بچم کمه، مشکلی پیش اومده، کسی تجربه ایجوری نداره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سنو رو همیشه یه جا برو چون تغییر میدی سن بارداری هم اشتباه میزنه همیشه هم برو سونوگرافی بیرون که تخصص دارن داخل مطب دستگاه معمولی خیلی خطا میده اصلا ناراحت نباش بچه خوبه ایشالله صحیح و سالم بیاد بقلت🥰
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖