2777
2789
عنوان

همه گوش کنید

111 بازدید | 12 پست

وضع و اوضاع بیمارستان های دولتی خرابه . زیاد اطلاع رسانی نمی کنن ولی بیشتر بیمارستان ها سوای بحث مدیریت . نه تجهیزات میتونن بخرن نه دارو و نه پرسنل استخدام می کنن . خلاصه  اوضاع خوبی ندارن . به خاطر سلامتی خودتون مراقب باشید . از نظر بهداشتی  هم افتضاح هست زیاد مراجعه نکنید تا مجبور نشدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش مادرشوهرمو برده بودیم بیمارستان هرچی مریض بود ریخته بودن تو حیاط نگو دو نفر باهم دعوا شو ...

الان بخش ها خیلی ها حتی سیستم تهویه هم ندارن یعنی هوای ثابت تو بیمارستان !!! میدونید یعنی چی؟؟ ماندگاری همه آلودگی ها در هوای بیمارستان با یه بیماری بیا و با بیست تا اضافه بیماری برو

ااصلا ضایع س وقتی یجا هزینه ها کمتر باشه همین جوریه ما گ هرکی و بردیم مرد اومد بیرون مثل مادرجونم . ...

وای خدا رحمتش کنه . خدا به شما صبر بده . وای بر ما بیمارستانی ها!  کاری از دستمون بر نمیاد