2777
2789

نمیدونم چی شد 

بخدا که تو مشکلات کم اوردم اصلا نمیدونم چی قراره بشه 

یه ف.ال گرفتم بماند که چیا گفت گفتش باید نمیدونم باطلی حصار زبانبند بزنی 

من اولش قبول کردم 

ولی الان بدجور عذاب وجدان گرفتم و همش به فکر اینم که نکنه اوضاع از همینم بدتر بشه 

خود خانومه میگه نه نمیشه سنگینی ایجاد نمیکنه 

حالا واقعا نمیدونم بزارم یه مدت بگذره اینا اثر بزاره 

یا چیکار کنم حیرونم 

بخدا من اهل اینکارا نبودم بیشتر بدم میومد فقط از مشکلات خستم کم اوردم همین 💔

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای مشکلاتت حل بشه برو سمت خدا .دلتو پاک کن بهتر جواب میده یعنی برا من ک اینطور بوده  چون ا ...

الان بنظرت من چیکار کنم خیلی فکرم مشغوله همش استرس دارم انگار قتل کردم

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

پناه ببر به خدا هیچی نمیشه هراتفاقی افتاد پیش دعانویس نرو به خدا پناه ببر خودش درست میکنه فقط کافیه ایمانت به خدا نشون بدی واعتمادکامل داشته باشی .چهار قل وبخون به خدا توکل کن

پناه ببر به خدا هیچی نمیشه هراتفاقی افتاد پیش دعانویس نرو به خدا پناه ببر خودش درست میکنه فقط کافیه ...

واقعا چیزی نمیشه؟من از عواقبش میترسم انگار یهو بیدار شدم😭

الان بنظرت من چیکار کنم خیلی فکرم مشغوله همش استرس دارم انگار قتل کردم

نه تکران نباش 

همین الان بشین خودتو خلوت کن با خدا بگو خدایا خودت کمکم کن 

وضو بگیر چشماتو ببند بگو خدایا به خودت سپردم همه چیو مثل یک دوست باهاش حرف بزن 

حتی گاهی مشکلمون هم حل نمیشه اما همون ارامشی ک بگیریم انگار یه هدیه هست از جانب خدا

به خدا پناه ببر هیچ گزندی بهت نمیرسه.ولی دیگه نرو پیش دعا نویس 

الانم فقط استرس گرفتی این دعا نویسا هم الکین قول میدم بهت 

اگر دعا نویس خوب داشته باشیم تعداد اندکی تو ایران 

به حتم تو پیش جعلیا رفتی اینا نه طلسمشون واقیه نه حرفاشون نه ادعاشون 

اگه می ترسی استغفار کن بهت آرامش میده .اگه تونستی استغفار کنی یعنی اینکه بهت توجه داره که توفیق پیدا کردی.التماس دعا

دعا روبنداز تو آب روون بره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید