2777
2789

کلی باهام حرف زدن و بغلم کردن 

خودم شرمنده شدم 

😑😑😔😔😭😭خون جلد چشمام رو گرفته بود 

اونقدر جیغ زدم سرشون بزور فرستادمش بیرون نمی دونم یهو انگار خیلی عصبی شدم تا حالا اینجوری نشده بودم

بی ادب

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزم

یکم که حالت بهتر شد برو ازشون دلجویی و تشکر کن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خیلی این مدت استرس کشیدم مامانم الان زنگ زده ما بیرونیم چیزی نمی خوای برات بگیریم؟😭😭شرمنده ام

😂بگو پیتزا بخرن

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

و این که تمرین کن باهاشون با احترام رفتار کنی

شاید نیاز باشه به دکتر ، مشاور یا پزشک طب سنتی مراجعه کنی که علت این رفتارت رو بفهمی و درمان کنی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین باید بشینی با خودت فکر کنی چی باعث می شه انقد عصبی بشی یا ارزشش رو داره یه لحظه فکر کن اگه نتونی خشمت رو کنترل کنی و خدای نکرده باعث بشه این وسط عزیزیت رو از دست بدی چی ؟!

و منی که هنوز جلو مادرم با بچم گرم نمیگیرم و دراز نمیکشم مگر برم اون اتاق

من خیلی بد اخلاقم اما به شدت احساساتی و دل نرم 

افرین بهت .کاش منم بتونم وقتی عصبانی می شم خودمو کنترل کنم

عاشقتونم‌گه در کسری از ثانیه ته تاپیکای طرف رو درمیارید🤣🤣🤣

🤣🤣  ۴تا بیشتر تاپیک نداره

ادم دروغگو باس لو بره

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!