2777
2789

اونم اينه كه قوي باشيم همين دوستان،قوي از لحاظ روحي عاطفي و از همه مهمتر مالي واقعيت اينه ما هرگز نميتونيم جلوي هرزه ها رو بگيريم اونا مثل علفاي هرز همه جا هستن فقط مجبوريم خودمونو قوي تر كنيم كه با از دست دادن يك مرد اواره كوچه خيابونا نشيم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منطقیه یا نه ولی به نظرم اگه خیانت کرد باید خیانت کنی بهش 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

یکیشم اینه که همیشه تا خیانت میبینم به زنه نگیم هرزه در واقع هرزه واقعی همون شوهرته که به زندگی پایبند نبوده😑😐

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

زندگی مثل پیست مسابقه نیست که تلاش کنیم از حریف جا نمونیم...این روانشناسی زرد هست 

درستش اینه اونقدر مهارت زندگی داشته باشیم که در هر شرایطی رفتار صحیح رو بروز بدیم...

جدای از اینها خیلییییی خیلییی از خیانت ها به علت رفتارهای خانم هست اتفاق میفته ...در واقع زمینه خیانت رو ایجاد می‌کنه...

الان خیلی ها میگن نه از ذات خرابه ...اره این دسته که از ذات خراب خیانت میکنم آدم های سالمی نیستن ...من اون بخش سالمی رو میگم که بعضی خانمها باعث خیانتشون میشن

همه اینها فقط به یه موضوع بستکی داره مهارن زندگی

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻