2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط شما رو نمیدونم،ولی مخارجی که میگید،قسط وام و این‌است یا خرج وخارج ماهانه(خوراک،پوشاک،هزینه کلاس های بچه،درمان،کرایه رفت و امد)،قسط وام و اینا رو میشه به مرور با کم کردن خرج ماهانه داد،ولی مسکن رو دیگه هیچکاری نمیشه کرد

سود بانکی شاید  در حال حاضر برات خیلی باشه ولی چند سال گذشت میبینی با اون سود بانکیم به هیچ جا نمیرسی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

فکرشو هم نکن برای خرجیت یه فکر دیگه کن 

اولا سال دیگه دوسال دیگه هم پولت ارزشی نداره هم سودش

ثانیا با همون پول فروش خونه بعد یه خونه هم نمیتونی رهن کنی

ثالثا فامیل دوست آشنا تا فهمیدن تو بانک پول داری ول کنت نیستن تا بهشون قرض بدی خرد خرد برمیگردونن دستت میره رو هیچ

ببین اگ خونتو بفروشی ضرر کردی به هیچ عنوااااان نمیتونی بخری

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

الان وقت خونه فروختن نیست . اصلا نفروش . مخارج زندگی رو بیار پایین تا حد مقدور . یه شغل پاره وقت پیدا کن . کم هم باشه عیب نداره. میتونی کمتر خرج کنی . کمتر مسافرت بری . ارزون تر زندگی کنی . ولی سن که بالا میری باید یک خونه داشته باشی . حداقل احساس آرامش داره . الان وقت فروش خونه نیست . اونم تو این شرایط !!! بانک ها پول بر حسب درصد میدن و با این تورم اگه خونه رو بفروشی مثلا یک میلیارد با حساب تورم و سود بانکی شبیه اینه که هر دو سال به بار سیصد میلیون می‌ریزی سطل اشغال . ولی اگه کار نیست و پول نداری خونه رو اجاره بده و خودت هم اجاره نشین شو و به جای سود بانکی اجاره خونی و پول پیش بگیرید تا ارزش خونت از بین نره . ولی نفروش

ممنونم از نظرتون ولی خونه رو اجاره بدم خودم کجا بمون؟

اولا نگفتم این کارو انجام بده گفتم اگه مجبور شدی . گفتم که خودت هم اجاره نشین شو هم پول پیش میگیری و هم پول اجاره .اینطوری پول خونت ثابته ولی بفروشی بزاری بانک صد سال دیگه هم که قیمت خونه بیست برابر شده بانک همون پول بیست سال پیش رو بهت میده یعنی اینکه بیست میلیون شده یه میلیون .