2777
2789
عنوان

چه جوری امضای طولانی میذارید؟

135 بازدید | 13 پست

من الان میخواستم یه شعر بذارم که انقد هی گفتمحدودیت کاراکتر داری و تا ۲۰۰۰ کاراکتر بیشتر نمیشه بزاری چند بیتشو مجبور شدم حذف کنم 

ولی دیدم بعضیا امضاهای طولانی تر دارن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
شانس دارن🤣

هعی🤧

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من الان طولانیه؟

اره 

اره 

نگاه کن وقتی متن رو Bold می کنی باعث میشه نتونی کاراکترهای بیشتری رو بگذاری یا اندازه فونت رو بزرگ می کنی.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نگاه کن وقتی متن رو Bold می کنی باعث میشه نتونی کاراکترهای بیشتری رو بگذاری یا اندازه فونت رو بزرگ م ...

سلام سارا جان .من اینو میخوام امضا بذارم نمیشه اما خیلی 

کاربرا امضای رنگی طولانی و بولد دارن 

خدایا ....؟.......؟.......!!🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!خداااایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟ 🌟و چه ندارد آنکه تورادارد🌟.اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم🤲دليل غيبت طولانى‌ات اگر منم ،خدا كند كه بميرم تا ظهور کنی🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام سارا جان .من اینو میخوام امضا بذارم نمیشه اما خیلی کاربرا امضای رنگی طولانی و بولد دارن خدایا . ...

سلام

الان که گذاشتین.

👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامالان که گذاشتین.👌

سلام عزیزم 🌹صبحت بخیر

بله شد، فک کنم از سایته گاهی

ولی بیشتر ازین جواب نمیده 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

چه امضای خوبیه .روزی چندین بار بیام بخونم .واقعا به تمام معنا خوب بود .

سلام 🌹💖شرمنده گلم تو تاپیک شما گذاشتم 🥰

مجبور شدم برای سارا بزارم که ببینه خیلی طولانی ام نیست

تو تایپک من من که چیزی ندیدم . اگه این طوره که میگین .اشکال نداره گلم .دشمنتون شرمنده

آره گیج زدم 😃😖بس تو جستجو دنبال تاپیک امضاء 

طولاتی گشتم حواسن به استارترا نبود ارسالش که کردم

بعد نگاهم به استارتر افتاد و...دیگه چون تصویر داشت

نتونستم ویرایش بزتم 🙃