اگر شما هم از خرید کاندوم خجالت میکشید، تنها نیستید. بسیاری از مردم در مورد خرید کاندوم احساس نگرانی و دلهره میکنند، زیرا فکر میکنند این بدان معناست که در حال رابطه جنسی هستند. اما حقیقت این است که همه باید از کاندوم برای کمک به جلوگیری از گسترش بیماری های مقاربتی و بارداری ناخواسته استفاده کنند. در اینجا چند نکته برای خرید کاندوم بدون خجالت وجود دارد:
به فروشگاهی بروید که در محصولات بهداشت جنسی در آن عرضه میشود معمولا داروخانه های بزرگ انواع مختلفی از محصولات جنسی را دارا هستند و معمولا شلوغ هستند و شما به راحتی میتوانید اقدام به خرید کنید؛ کدکس چیست؟ کدکس یکی از برندهای معتبر است که شما می توانید در خرید حضوری فقط بگویید کدکس می خواهم. اما اگر باز هم با این موضوع راحت نیستید میتوانید از راه های دیگری که بیان میکنیم استفاده کنید.
خرید آنلاین؛ بسیاری از سایت های داروخانه آنلاین وجود دارند که کاندوم را به صورت مجزا میفروشند. شما میتوانید آنها را مستقیماً درب منزل تحویل بگیرید بدون اینکه کسی بداند داخل محتوای بسته چیست. برای اینکار داروخانه اینترنتی داروبیار بهترین گزینه موجود میباشد زیرا شما بدون هیچ گونه نگرانی میتوانید از این سایت خرید کنید و خرید شما به صورت کاملا محرمانه در بسته بندی قرار خواهد گرفت و به دست شما خواهد رسید. شما با این کار در وقت خود صرفه جویی میکنید.
از یک دوست بخواهید که برای شما کاندوم بخرد. اگر واقعاً از خرید کاندوم خجالت میکشید، از یکی از دوستان یا اعضای خانواده بخواهید که آنها را برای شما انتخاب کند. آنها حتی میتوانند به شما در انتخاب اندازه و نوع مناسب کاندوم برای نیازهای خود کمک کنند.البته گاهی این موضوع کمی آزار دهنده است.
در مورد مشکل خود با پزشک عمومی یا ارولوژی صحبت کنید؛ پزشکان میتوانند در نسخه های پزشکی شما کاندوم را تجویز کنند و شما میتوانید به داروخانه مراجعه کنید و کاندوم را خریداری کنید اما بهترین راه خرید آنلاین کاندوم از داروخانه آنلاین است زیرا شما تنوع زیادی از کاندوم ها را مشاهده خواهید کرد که بدون خجالت میتوانید از ویژگی های آن ها اطلاع پیدا کنید و اقدام به خرید کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.