2777
2789
عنوان

تو زندگیتون کی باهاتون خیلی مهربونه؟ هواتون رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 103 پست
من خواهر برادر بابا ندارم مامانم اذیتم میکنه ناراحتم ازش  خودم خودمو دوسندارم که روانشناس میگ ...

همون شوهر باهاتون خوبه بهترینه 

انشالله سلامت باشید

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم ❤️ همسرم خیلی صبوره ولی وقتی باهاش دردو دل میکنم بدتر میشم، بهتر نمیشم اما خواهرم یه فرشته ...

کاملا میفهمم چی میگی و درک میکنم

چقدر حس خوبیه واقعا

خواهر منم تو اوج سختی هام و دل نگرانی هام سرم رو میزارم روی پاهاش و همه غم هام یادم میره همه کارام درست میشه به طرز عجیبی

خدا حفظتون کنه عزیزم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

متاهلم گلم ممنون

خداروشکر.. انشالله خدا شوهرتون رو براتون نگه داره و سایه پر مهرش از سرتون کم نشه

ولی بچه ها درسته خانواده دوست یا هرکسی....هوامونو داره  اما هیچکس مث خدا هوامونو نداره رومونو ...

بله درسته 

خدا خیلی خوبه خیلی 

ارحم الراحمین هست دیگه 

مهربانترین مهربانان..

خداروشکر.. انشالله خدا شوهرتون رو براتون نگه داره و سایه پر مهرش از سرتون کم نشه

سایه پر مهر🥲🥲💔

هعی

ممنون گلم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
سایه پر مهر🥲🥲💔 هعی ممنون گلم

منم پدر ومادرم از دست دادم 

شوهرم هم رفته پی عشق و حال خودش و دست من رو با دو تا بچه خالی گذاشته 

البته نبودش خیلی بهتر از بودنشه 

و خواهرم همیشه یار و یاور من و بچه هام بوده و همیشه هوامون رو داشته 

منم پدر ومادرم از دست دادم  شوهرم هم رفته پی عشق و حال خودش و دست من رو با دو تا بچه خالی گذاش ...

خدابیامرزه

شوهر منم خیانت زیاد میکنه دست بزن داره پدر مادرم فحش میده منم بخاطر بچم نمیتونم جداشم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
خدابیامرزه شوهر منم خیانت زیاد میکنه دست بزن داره پدر مادرم فحش میده منم بخاطر بچم نمیتونم جداشم

ممنون

دقییییقا عین شوهر من 

من خواهرم حمایتم میکنه میخوام جدا بشم 

زیر دست این من نمیتونم دوام بیارم چون واقعا سمه 

بدبخت شدم باهاش این چند سال

ممنون دقییییقا عین شوهر من  من خواهرم حمایتم میکنه میخوام جدا بشم  زیر دست این من نمیتو ...

خواهر منم حمایت میکنه با اینک ۱۵ سالشه🥲قربونش برم من خیلی بیشتر از سنش میفهمه دختر پخته ایه اصلا مثل دخترای این دور زمونه نیست...خونه و حقوق دارید شما؟خواهرت مجرده؟

خواهر منم حمایت میکنه با اینک ۱۵ سالشه🥲قربونش برم من خیلی بیشتر از سنش میفهمه دختر پخته ایه اصلا مث ...

بعضی بچه ها بیشتر از سنشون متوجه میشن خدا یارو نگهدارش باشه همیشه..

خواهرم مجرده عزیزم 

تدریس میکنم اما نه به صورت جدی چون بچه هام کوچیکن خیلی نمیتونم تایم بزارم

بعضی بچه ها بیشتر از سنشون متوجه میشن خدا یارو نگهدارش باشه همیشه.. خواهرم مجرده عزیزم  تدریس ...

ممنون گلم

خدا خواهر شمارم حفظش کنه عزیزم

چ خوب ک لاقل یه شغل داری

من شاغل نیستم ولی خونه و حقوق پدرم هست 

فقط بخاطر بچم موندم چون بهم نمیدش