الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر.. انشالله خدا شوهرتون رو براتون نگه داره و سایه پر مهرش از سرتون کم نشه
سایه پر مهر🥲🥲💔
هعی
ممنون گلم
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
منم پدر ومادرم از دست دادم شوهرم هم رفته پی عشق و حال خودش و دست من رو با دو تا بچه خالی گذاش ...
خدابیامرزه
شوهر منم خیانت زیاد میکنه دست بزن داره پدر مادرم فحش میده منم بخاطر بچم نمیتونم جداشم
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
ممنون دقییییقا عین شوهر من من خواهرم حمایتم میکنه میخوام جدا بشم زیر دست این من نمیتو ...
خواهر منم حمایت میکنه با اینک ۱۵ سالشه🥲قربونش برم من خیلی بیشتر از سنش میفهمه دختر پخته ایه اصلا مثل دخترای این دور زمونه نیست...خونه و حقوق دارید شما؟خواهرت مجرده؟
بعضی بچه ها بیشتر از سنشون متوجه میشن خدا یارو نگهدارش باشه همیشه.. خواهرم مجرده عزیزم تدریس ...
ممنون گلم
خدا خواهر شمارم حفظش کنه عزیزم
چ خوب ک لاقل یه شغل داری
من شاغل نیستم ولی خونه و حقوق پدرم هست
فقط بخاطر بچم موندم چون بهم نمیدش