2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک بزن چندتا دونه سیر بزار توی برنج.توآفتاب برنج خورد میشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
شنیدن برنج جلو آفتاب خراب میشه که

برنج جلو افتاب خراب میشه هم بدمزه میشه هم شفته اول برنج را درسایه پهن کن بعد تمیزش کن بعدم باید جای خنک نگه داری اگه زیاد نیست زود بخورید وگرنه بازم کرم میزنه بازم باید تمیز کنی تا تمام بشه

نمک بزن چندتا دونه سیر بزار توی برنج.توآفتاب برنجخورد میشه

عزیزم میتونی راهنماییم کن

من از قبل یعنی برنج تازه گرفته بودیم هم نمک زدم هم سیر گذاشتم توی برنج ولی الان اینجوری شده 

باز الان دوباره نمک بزنم؟؟

عزیزم میتونی راهنماییم کن من از قبل یعنی برنج تازه گرفته بودیم هم نمک زدم هم سیر گذاشتم توی برنج ول ...

همه کار کردم واسه برنجم بازم کرم حشره زد الان دیگه تو خونم نمیزارم بردم خونه مامانم خلاص شدم خونم گرمه واسه وون حشره میزنه

عزیزم میتونی راهنماییم کن من از قبل یعنی برنج تازه گرفته بودیم هم نمک زدم هم سیر گذاشتم توی برنج ول ...

اره دوباره نمک بزن وسیر بزار .جای برنج گرم بوده یا نمدار بوده .اگه میتونی ی ساعتی از روز توی هوای آزاد روی ی پارچه برنج رو پهن کن تا هوا بخوره.

اگه چندین روز برنج زیر آفتاب سوزان باشه خورد وشکسته میشه .یکی دو روز برای دفع آفت عیبی نداره بزارش هوا بخوره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم