بعداز کلی انتظار و روال شدن کارام بالاخره تصمیم گرفتم عمل کنم پیش دکتر زرگری.مثل اکثر آدما اصلا مطب گردی نکردم.بینی یه نفرودیدم که پیش ایشون عمل کرده بود خوشم اومد به پیجشم سر زدم دیدم همونیه که میخوام.
البته دیروز عمل کردم ولی از همین الان صورتم تغییر کرده و ارتفاع بینیم کم شده و سر بالاشده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم روزت بخیر باشهشما الان که یکسال از جراحیتون میگذره راضی هستید؟ مشکل تنفسی پیدا نکردین؟منم ...
سلام اصلا مشکل تنفسی ندارم.به هیچ وجه.ولی هنوززز نوک بینی م ورم داره. البته دوماه پیش رفتم پیشش، بصورت سرپایی سوراخ بینیمو کوچیک کرد که خیلی خیلی بهترشده
[QUOTE=346074345]سلام عزیزم روزت بخیر باشه شما الان که یکسال از جراحیتون میگذره راضی هستید؟ مشکل تنفسی پیدا ن ...[/QUOسلامTE]سلام ،شما پیش زرگری عمل کردین ؟؟؟؟