2777
2789
عنوان

سرآشپز ها یه لحظه بیاین

140 بازدید | 19 پست

برای مهمون از یه روز قبل مرغ رو درست کنی بذاری یخچال مزش برمیگرده تو یخچال؟ بد میشه؟

و اینکه پلو شوید با گوشت ریش ریش، باید از چه نوع گوشتی استفاده بشه؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ رو دیگه همون روز درست کن.... اون خورشت هست که میگن شب قبل درست کنید جا میفته و خوشمزه تر میشه

گوشت از قسمت ماهیچه یا سردرست درست کن، زبان هم من دوست دارم خوشمزه میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مرغ ک اره مزه موندگی میگیره و بو  گوشت هم ببین چی دوست داری من همیشه ماهیچه درست میکنم دوس مید ...

ماهیچه رو گوشتشو ریش ریش میکنید رو برنج و سرو میکنید یا نه درسته تو طرف جدا؟ 

اخه چندمدل غذا میخوام درست کنم بعد نمیرسم همشو تو یه روز درست کنم. راهنماییم کنید چه کنم

اره اصلا همچین کاری نکن اونم مررغ که به زور پیاز فلفل هویچ کرفس دارچین بوشو میگیریم غذای تازه همیشه مزه‌اش فرق میکنه 

اگه میخوای مرغ بزاری باید پلو زعفرانی جدا بزاری یا داخل شوید پولو گوشت نریزی که با مرغ بخورن 

ولی در کل من شوید پلو با گوشت تکیه‌ای گوسفندی دوس دارم با سینه مرغم بد نمیشه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ماهیچه رو گوشتشو ریش ریش میکنید رو برنج و سرو میکنید یا نه درسته تو طرف جدا؟  اخه چندمدل غذا م ...

ن تو ی ظرف جدا من برا مهمونی درست نکردم تاحالا برا مهمونی معمولا قرمزه سبزی درست میکنم ک از صب زود تا شب میزارم قشنگ جا بیوفته مرغ هم یا کباب میکنم یا سرخ میکنم با دوتا برنج شما چی میخوای درست کنی

زبان با پلو خوب میشه . مثلا زبان رو ریش کنم رو پلو؟

روی پلو نریز 

جدا باشه

قشنگ طعمدارش کن

با پیاز داع حسابی و آب گوشت بیار سر سفره (با سبزیجات و سیب زمینی تزئین کن)

از اب گوشت میتونی به برنجت هم بزنی موقع پخت، خوشمزه تر میشه برنج

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ماهیچه رو گوشتشو ریش ریش میکنید رو برنج و سرو میکنید یا نه درسته تو طرف جدا؟  اخه چندمدل غذا م ...

اصلا ماهیچه رو ریش ریش نکن ..... باید کامل باشه

چرا میخوای ریش ریش کنی ؟ گوشتت کمه ؟