2777
2789
سلام مهمون دارم مامانمینا جمعه میان خونم میخوام بگم داداشمینا هم بیان ... ما میریم خونه داداشم زن داداشم همیشه دو یا سه جور غذا داره ... اینم بگم باردارم و نمیخوام خیلی سخت بگیرم اذیت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه با زن داداشم رو دروایسی دارم نمیخوام کم بزارم مرغ و که از شب قبل سرخ میکنم پیاز داغشم آماده میکنم سبزی قرمه رو هم شب قبل سرخ میکنم آماده باشه که جمعه خیلی اذیت نشم برا ناهار هم میان چون ما تو یه شهر دیگه با یه ساعت فاصله باهاشون زندگی میکنیم
وای نه مرغ رو از شب قبل سرخ نکن مزه بدی میگیره یکی از اشناهام همینکار رو میکنه حال من هم میخوره از مزه مرغش ولی به جاش خورشت رو از روز قبل بپز و حتی میتونی بذاری یخچال و قبل امدنشون بذاری رو گاز رو شعله بورانیتم که از قبل بپز اسفناج رو زرشک وسس رو هم از قبل اماده کن خیلی به خودت فشار نیار همون قورمه و مرغ کافیه اگر فر داری مرغت رو تو فر بپز خیلی عالی میشه من خودم ندارم ولی مامانم همیشه مهمونزیاد داشت تو فر میچیند با اب زعفراو پیاز داغ و اینا محشر میشد اونسریم جاریم با اب و رب و پیاز داغ گذاشته بود خوب شده بود دردسرشم کمتر برات
اندکی صبررر سحر نزدیک است