حالا مامان من من تک دخترم نمیتونم برم خونه مامانم ک چی خانمم ظهرا باید بخوابه یادم نمیاد اخری بار ک صب رفته باشم کیه همیشه اگه برم 7عصر اینا میرم حالا برمم اشکمو درمیاره مثلا هفته پیش رفته باشیم جایی باهم منکه اونروز رفاتم اونجا مسکه چرا فلان جا اینو گفتی یا اینکارو کردی باهم بحثمون میشه پا میشم میام یا دخترم دس ب وسایلاش بزنه ب من میگه نگاه کن صداش کن دس نزنه یا برم جایی میگه چرا رفتی یکی بیاد خونمون زنگ بزنه بفهمه یکی هس میگه ورا گفتس خونم ک بیاد یا ی وقت زنگ بزنه ببینه اشکالم اس میده با کی و چراا حرف میزنی هیجام با من نمیره ن استخر ن تفریح ن بیرون چن سریم مشافرت رفتیم تو مسافرت اشکمو دراورده جلو شوهرم ب نظرتون من با این مادر چیکار کنم راهنمایی کنید توروخدا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.