2777
2789

حالا مامان من من تک دخترم نمیتونم برم خونه مامانم ک چی خانمم ظهرا باید بخوابه یادم نمیاد اخری بار ک صب رفته باشم کیه همیشه اگه برم 7عصر اینا میرم حالا برمم اشکمو درمیاره مثلا هفته پیش رفته باشیم جایی باهم منکه اونروز رفاتم اونجا مسکه چرا فلان جا اینو گفتی یا اینکارو کردی باهم بحثمون میشه پا میشم میام یا دخترم دس ب وسایلاش بزنه ب من میگه نگاه کن صداش کن دس نزنه یا برم جایی میگه چرا رفتی یکی بیاد خونمون زنگ بزنه بفهمه یکی هس میگه ورا گفتس خونم ک بیاد یا ی وقت زنگ بزنه ببینه اشکالم اس میده با کی و چراا حرف میزنی هیجام با من نمیره ن استخر ن تفریح ن بیرون چن سریم مشافرت رفتیم تو مسافرت اشکمو دراورده جلو شوهرم ب نظرتون من با این مادر چیکار کنم راهنمایی کنید توروخدا

ن خواهر دارم ن کسیو فقط مامانمه و مامانبزرگمه میگه نرو جایی بشین خونه ن خونه عمه هام میزاره برم ن زندایام نمیدونم چرا این مدلیه دیشب انقد گریه کردماااااخونه مامانبزرگم بودیم عمم گف بیا اینجا من اینجام منم رفتم موندیم حالا فهمیده مسگه چرا شکمتو اینور اونر سیر میکنی تو خونه عذا نداری موندی اونجا اون همه وسایل داری اینارو‌میگف از شرمم قطع کردم بعد شام خودشونم امدن اونجا پیش اونا میکه از پنج تو خیابونای چرا زنگ نمیزنی شوهرت بیاد دنبالت ما نمیبریم ما میخواییم تا دیروقت بشینیم اینطوری گف منم دیونه شدم پاشدم با دخترم پیاده امدم خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میشم همجا دوست داره کنترلم کنه خستم کرذه

سعی کن قلقش رو بدست بیاری 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
خوشبحالت خونه خودتی بعد طلاقم با دخترم پیش خانوادم زندگی میکنم فقط خدامیدونه چه دردی توی دلمه ازدست ...

خونه خودمم ولی بالای مادر شوهرمم ولی دلم میخواست با مامانم یجور دیگه جونیم میگذشت

ن متاسفانه مادر شوهرم خوبه ها از اوناس ک خوبیاش بعدا میشه منت اووف خیلی بده 

خواهرم ازمادر شانس نیاورد ولی مادرسوهرش خوبه حالا بدی هم کنه خواهرم ندید میگیره میگه هرچی فکر میکنم اون بیشتر محبت میکنه تامادرخودم

عیب نداره باهاش خوب باش