2777
2789
عنوان

دوستان خانه دار کله پاچه

78 بازدید | 8 پست

میخوام کله پاچه بزارم اولین بار داخل زودپز چطو درس کنم کله مال گوسفند کوچیکه زود له میشن میشه قشنگ زمان همه چیش بگید با زودپز اولین بار میخوام چیزی درس کنم البته بلدم ولی کله نپختم داخلش 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کله میندازم داخلش اب میرزم کمی تا یه دو جوش بخوره ابشو میریزم.بد کلع یه پیاز برگ بو کمی زرد چوبه نمک فلفل میریزم اب درشم میندم زودپز من از این خمره ایا وقتی جوش اومد و صدا داد بخارشو خالی میکنم بد پاش کم میکنم مال من معمولا دوساعت میپزه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من کله میندازم داخلش اب میرزم کمی تا یه دو جوش بخوره ابشو میریزم.بد کلع یه پیاز برگ بو کمی زرد چوبه ...

اها نه مال من همین جدیداس نمیدونم چقد زمان بدم کله کوچیکه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها نه مال من همین جدیداس نمیدونم چقد زمان بدم کله کوچیکه 

تو یک ساعت رب که شد خاموش کن نگاه کن نپخته بود اگه ابش کم بود کمی اب بریز بزار باز بپزه دیگه قصه خوردن نداره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
تو یک ساعت رب که شد خاموش کن نگاه کن نپخته بود اگه ابش کم بود کمی اب بریز بزار باز بپزه دیگه قصه خور ...

ممنون از زودپز خیلی میترسم راستش زیاد استفاده نمیکنم تا حالا کله نپختم گفتم نترکونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40