2777
2789
عنوان

یک ماهه شب نخوابیدم 😣😣

272 بازدید | 17 پست

از وقتی دخترم به دنیاامده شبا گریه میکنه کولیک داره کل خوابم در طول روز به دوساعت رسیده نمیدونم تا کی این وضع ادامه داره🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفرو پیدا کن هر دفعه نگهش داره که بخوابی

پسر من تا ۶۰ روز واقعا بد بود،بعدش یکم بهتر شد

یکی از راه حلای من این بود که خوابیدنی بهش شیر بدم که اگه خوابش برد من هم بخوابم

اگه میتونی پستونک بهش بده

قنداقش کن،نه در حد قدیمیا همینقدر که دورشو داشته باشه

تو کریر هم بعضی ها میخوابن

آخی  درک میکنم منم همینجور بودم

کمکی هم نداشتم

بعد از دوماه خیلی ضعیف شدم و بخاطر بیخوابی سر درد و چشم درد گرفتم

حتی اطرافیان نمیذاشتن بچه رو دکتر ببرم  میگفتن دکتریش نکنید که همش آواره میشید تو مطبا

خلاصه گذشت هرجور بود و  بعد از کولیک رفلاکس هم بود تا یکسالگی

بعضی بچه ها داخل  ننی  (ننو)خوابشون میبره و دل دردشون آروم میشه

حتما دکتر ببر بالاخره داروها اثراتی داره

یعنی تا سه ماه اینجورن ؟بعد شب گریه هاشون تمومه؟

اره مثلا دیگه سه ساعت می خوابن بیدار می شن دوباره سه ساعت می خوابن‌.فقط مطمءن باش گررسنگی نمی خوره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
یه نفرو پیدا کن هر دفعه نگهش داره که بخوابی پسر من تا ۶۰ روز واقعا بد بود،بعدش یکم بهتر شد یکی از ...

عزیزم هرکار بگی کردم ولی بی فایده هست هر قطره ای بگی دلدمش انگار نمیخوره

آخی  درک میکنم منم همینجور بودم کمکی هم نداشتم بعد از دوماه خیلی ضعیف شدم و بخاطر بیخوابی سر ...

اوه اینو من پنج بار بردم دکتر ده تا قطره و شربت ولی انگار نخورده همونی بوده همونه🤐جالبه هیچی روش اثر نداااره

دارو بهش نمیدی؟ دکتز قطره دایمتیکون برای من نوشت تا ۵ ماه بهش میدادم

اره دارو هر قطره ای بگی میدم ولی جواب ندارن روش ،دایمیتیکون ،پدی لاکت،گریمیچر،روتفلور ،باریج و...🤐🤐🤐🤐