2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خانم خدمتکار

1306 بازدید | 47 پست

دوستای گلم من میخواستم تو اون تاپیک نظرمو بنویسم که متاسفانه تاپیک تعطیل شد.

چیزی که دوست داشتم با شما درمیون بزارم اینه که نیازمندان واقعی درسته پول ندارند ولی عزت نفس و غرور و شخصیت دارند و انسانهای آبرومندی هستند که نیازهای مالیشون رو با کار و تلاش و با قناعت رفع میکنند اما آدمای زیادی هستند که ظاهراً نیازمند به نظر میرسند اما با شناخت بیشتر معلوم میشه نیاز واقعی اونها غرور و عزت نفس هست نه پول و مادیات اتفاقا این گروه از آدما با پررویی و بی پرواییشون اجازه نمی‌دن تا کمکها به دست نیازمندی واقعی برسه.

خواهشاً  توی بحث کمک به فقرا آنقدر جو گیر و احساسی عمل نکنید خیلی از این مثلاً کمکها باعث رواج آسیبهای اجتماعی و انواع سواستفاده میشه .

البته بحث اداب معاشرت و مردم داری هم مهمه اما نه تا وقتی که باعث سواستفاده بشه .اون خدمتکار میتونست از اتاق بیاد بیرون تا اون خانم راحت ناهارشو بخوره نه که با خفت و تحقیر منتظر ته مونده غذای دیگری باشه تا جایی که یادمه در فرهنگ ما مادران همیشه به بچه هاشون توصیه میکنند هیچ وقت چشمتون به لقمه و دست دیگری نباشه. 

به دست آهن تفته کردن خمیر   

به از دست برسینه پیش امیر 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی ما حق نداریم  بازم ‌به آدم ‌بی عزت  نفس عم توهین  کنیم ‌و گاو  خطابش  کنیم و از بالا نگاه کنیم ‌حتما  ی شرایطی باعث شده  ب این  نقطه  برسن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

منم همینو‌معتقدم،ولی ما به چه حقی باید بهشون بگیم‌ گاو؟کی این حقو به ما داده؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
درسته ولی ما حق نداریم  بازم ‌به آدم ‌بی عزت  نفس عم توهین  کنیم ‌و گاو  خطابش&n ...

بله ادبیات اون کاربر درست نبود ولی واقعا اون خدمتکار با یه لقمه نون خالی هم سیر میشد نیاز به اینکه خودشو کوچیکه کنه نبود 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خدمتکار ارایشگاها بیشتر ازما ب قر و فر میرسن هرسری میری یه جاشونو ژل زدن

ولی من  دیدم  خانم هایی ک  ساده هستن  و  برای انعام  و حقوق از پایین ‌شهر میزنن  میان ‌بالاها  فقط کامیونت

دقیقا جایی  ک میرم ‌ی‌خانم ‌محترم هست ک شوهرش مامور برق بوده  و ب دلیل بی احتیاطی دچار  برق گرفتگی شده الان خانم  هم پرستار شوهرش هست  هم  ۲تا  بچه داره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
منم همینو‌معتقدم،ولی ما به چه حقی باید بهشون بگیم‌ گاو؟کی این حقو به ما داده؟

درسته ولی بحث که ادبیات اون کاربر یا دفاع از اون نیست 

کاملا حرفتون درسته

البته من تاپیکی که راجبش صحبت می کنید رو ندیدم ولی موارد دیگه مشابه اینی که گفتید رو زیاد

آدم هست کلیی برا صدقه و فطریه جمع کردن به این و اون التماس میکنه ولی وقتی همون آدمها براش کار پیدا میکنن اونم با مزایای عالیی نمی ره و میگه این طوری خسته میشم

بله دقیقا متاسفانه خیلی از مردم عزیز ما فقط با اینجور مسائل احساسی برخورد میکنن صد بار یه بقیه گفتم به کودکان کار پول ندین و باعث گسترده شدن این مافیای کثیف نشید کمک هم میخواید کنید فقط خوراکی بدین نه پول ولی متأسفانه همه میریزن سرمون

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
ولی به هرحال کار ایشون خیلی خیلی از نظر من زشت بود 

چی کار کرده بود مگه؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بله ادبیات اون کاربر درست نبود ولی واقعا اون خدمتکار با یه لقمه نون خالی هم سیر میشد نیاز به اینکه خ ...

حالا کوچیک  کرده  دیگه  شاید واقعا  دلش میخواسته  درکش سخت  نیست  عزیزم گاهی آدم دست خودش نیست  ی غذای سال  ب سال نمیخوره  شاید امید داشته  سیر شه  و اضاف  بیاد قبلی ک بندازه  آشغالی‌بخورتش

ب جون تو دلیم  اگر‌همچین موردی برام ‌پیش بیاد حاضرم ‌خودم نخورم   چی‌میشه  ی زن بزرگ‌اینقدر خودش و کوچیک کنه واسه ی قاچ  پیتزا