2777
2789

دوستان میخاستم اطلاع رسانی کنم یکی ازدوستانم سال ۱۳۹۸ در دکترای رشته محیط زیست دانشگاه ازاد لاهیجان پذیرفته شد الان بعد چندین سال و پرداخت بالای صد میلیون تومان هزینه حتی استاد راهنما براش تعیین نکردن و اعتراض کرده مسخرش کردند مخصوصا اون مدیر گروهشون خیلی بهش توهین کرده . خاستم اطلاع رسانی کنم تا بیخودی چنین دانشگاه ازادی ر انتخاب نکنید

همشون الکی هستند، من که استاد راهنما دارم یکبارم پایان نامه مو نخونده، شماره یه دوستش تو دانشگاه دیگه رو داد گفت با اون چک کن پایان نامه تو، در نتیجه به ایشون پول دادم تا باهام پایان نامه رو چک کرد، به همین راحتی به همین خوشمزگی

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
همشون الکی هستند، من که استاد راهنما دارم یکبارم پایان نامه مو نخونده، شماره یه دوستش تو دانشگاه دیگ ...

اون حتی استاد راهنما هم نداره یعنی اینقدر دانشگاش مسخره است. شهریه شونم خیلی زیاد کردن الان شده ترمی ۵۰ملیون تومان واسه همین دیگه نتونست الکی وقتشو هدر بده و مجبور به ترک تحصیل شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.