2777
2789
عنوان

ها ها ها ها

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 51 پست

کاشکی یه روز ستاره ها غمارو رنگی میدیدن

شاید تو گلدون، گلارو بازم نارنجی میدیدن

میخوام بگم شبا غمام یه لحظه هم خواب ندارن

اسمونا توی شب بازم دیگه ماه ندارن

شعر میگم تا شاید بگی

هنوز منو دوسم داری

منو لهم نمیکنی

یه لحظه تنهام بزاری

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
اره عاشقش شدم اصن😂😍بزار بازم😂💔-وقتی سادیسم داری:

🤣🤌

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاربر  با این روش تو تاپیک داستان ترسناک مارو ترسوند اگه تو هر تاپیکی دیدین این کاربر لینک ...

پآ تو رو قلبم نزار 

ما رو دور نندار 

ما اونقدرام ببدرد نخور نیستیم😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

حآلت خوبه بمیری عذاب وجدان میگیرم عشقممم یه صدایی از خودت  دراررر

اره خوبم 

میخوام برم خواب شم تا صبح بیدار شم بعدش یه کار شم

خوبم مثه قطره بارونی که هیجوقت به زمین نرسید😭

قسم به پیچ و تاب موهای فرفریتان 

قسم به مگنت باز یک کاست

قسم به پیچ واپیچ جادو چالوس

قسم به جای پاهای مروان مست روی برف

قلبم از تصور دردها به رنگ سیاه در امده رنگی که در خلا تداعی میکند

میدانی گرم است؟

لحظه لحظه نفس هایم به تنگنا تر می افتند...لحظه هایم با گرما در هم امیخته اسمان چه بی رحمانه سردی اش را یهو برد کجا رفتا عه من گرما مردما کولر خاموشه ها

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
اره خوبم  میخوام برم خواب شم تا صبح بیدار شم بعدش یه کار شم خوبم مثه قطره بارونی که هیجوقت ...

رفته رفته سرما، گرمی تنم را به یغما می‌برد 

دانه های باران تازیانه جای بوسه آفتاب را میشوید 

و قلبم در سکوت شب ستاره باران می‌شود.

و چه ناجوانمردانه مرا ترک خواهی کرد

بنگر به قلب خسته ام 

به تن بی روح و جان در مانده ام

قلم . خودم همین الان# یهو

رفته رفته سرما، گرمی تنم را به یغما می‌برد  دانه های باران تازیانه جای بوسه آفتاب را میشوید&nb ...

منم خودم نوشتیدم😭ولی چرت نوشتیدم🤣

سلام عزیزم ممنون خوبم 😍😍 خوشحال شدم حالمو پرسیدی سلامت باشی بانو❣️

قربونت برم ♥♥♥😍😍😍

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹فدات بشم

خدانکنه گلم😘

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است