2777
2789
دکتر عباس پرهیزکار.  تشخیص عاااااالی 👌

مرسی از پیشنهادت عزیزم شما خودت مراجعه داشتی میتونی کاملتر بهم بگی چه جور دکتری هس از لحاظ تشخیص و روند درمان توضیح داون اخلاق و مالی و خلاصهههه همه چیییی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ ماهه دارم فقط نظرات میخونم و دکتر سرچ میکنم 🤪 همه دکترهای معروف پیشنهاد دادن دونه دونه دکتر ها رو سرچ کردم بلخره ۲ نفر پیدا میشدن یه ایرادی میگفتن که پشیمون میشدم از انتخابش 

اخرش الان عضو شدم دقیقتر به یه نتیجه برسم  حالا مشکلمم فوریههه هااا ولی دکتر برام خیلییی مهمه 

مرسی از پیشنهادت عزیزم شما خودت مراجعه داشتی میتونی کاملتر بهم بگی چه جور دکتری هس از لحاظ تشخیص و ر ...

آره عزیزم من تحت نظر  ایشون بودم بخاطر یه سری مشکلاتی که داشتم. تشخیصش حرف نداره. درمانش هم همینطور. تا کامل به نتیجه مطلوب نرسی ولت نمیکنه. خودش میگه که چقدر نیاز داری که زیر نظرش باشی‌. خیلی هم دلسوز و مهربونه. پولکی هم نیست مریض و اسکناس ببینه. من که خیلی ازش راضی ام. خیر ببینه. همیشه دعاش میکنم. 

ممنون 🌸   یکم که نه سر دکتر خیلی وسواس دارم ۶ ماه بیشتره اتفاقی ازمایش دادم  چون دکترهاتشخیص درست نداشتن و راهنمایی نمیکردن و مریض براشون مهم نبودو .... دیگه وسواس انتخاب گرفتم😑

بچه ها کسی دکتر امیر آذر نیور متخصص غدد 

هادی شهرادبجستانی

اکبر سلطانی 

مجید ولی زاده

فاطمه اصفهانیان 

مهران زمان زاده 

میشناسه ؟؟ اطلاعاتی درمورد این پزشک ها دارین بهم بگین انقد گشتم به اینا رسیدم 

پروفسور عزیزی هم که خودش ویزیت نمیکنه فایده نداره !! 

پاییز رفتم یه دکتر داخلی برا اگزما یا قارچ ناخن بعد ازمایش:و .... گفت هیچی نیس !! حالا تو ازمایشم یسری فاکتور ها بالا پایین بودن  گفتم هر ۶ ماهم یه ۵ کیلو تقریبا کاهش وزن دارم ... باز گف هیچی نیس پروتئین بخور  گفتم برم باشگا گفت وزن کم میکنی چرا باشگاه بری 😡 اعصابمو خط خطی کرد و ....ولش کردم 

بعدش همزمان رفتم دکتر پوست  برا پوستم و ناخنم یسری کرم دست ساز نوشت برا ریزش موهامم سریع تشخیص داد باید ازمایش تیروئید بدم گفت برو پیش غددپیگیر باش  ازمایشم که تیروئیدم ۵ بود پرکار و ...Frretin هم ۹ که نوشته خیلی پایین ...

دیگه باز یسری مسائل پیش اومدتا عید نتونستم دکتر برم 

..........    

پاییز رفتم یه دکتر داخلی برا اگزما یا قارچ ناخن بعد ازمایش:و .... گفت هیچی نیس !! حالا تو ازمایشم یس ...

سلام گلم شما بالاخره پیش کی رفتین؟

سارا بحری چه طوره؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....