2777
2789
عنوان

آی وی اف

129 بازدید | 18 پست

سلام به همگی من یه پسر ۸ ساله دارم که بعد از دنیا اومدنش جلوگیری نداشتم و نتونستم دیگه باردار شم چند باری اقدام کردم و دکتر رفتم ولی بی نتیجه... کسی تحربه ی آی وی اق داره منو راهنمایی کنه از کجا باید شروع کنم و چه پروسه ای داره و اینکه کسی یزد اینکارو کرده میصرفه از شهر دیگه بریم یزد ممنون میشم کسی تجربه شو بگه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت واريگوسل داره كه بايد يا عمل كنه يا كلوميد بخوره كه اوكي بشه شوهر دوستم خورد و اوكي شد 

تاپيك قبليتون داروهايي كه دكتر بهت داده به تنبلي تخمدان با كمك به ازاد شدن تخمك رو نشون ميده 

من خودم دكترم به خاطر پرولاكتين داروي كابر كولين بهم داد 

. تيروئيدم نرمال بود ولي گفت اگه ميخواي زود نتيجه بگيري نصف قرص لووتيروكسين هر روز بخور . بعد برا تحريك تخمك گذاري هم امپول سينال اف زدم . متفورمين هم خوردم . برا تنظيم پريودي هم  دوفاستون بهم داد كه كمك ناباروري هم هست . من خيلي خيلي تخمدانام تنبلي داشت ، ورزش هم كردم شكر خدا كار به لاپراسكوپي و اينا نكشيد  ماه دوم اقدام باردار شدم ، چند روز ديگه دخترم دوسالش ميشه . خيلي نا اميد بودم ولي ماه اول با لتروزول نشد ، ماه دوم با سينال اف و ورزش شد 

اگه شوهرت واريگوسل داره كه بايد يا عمل كنه يا كلوميد بخوره كه اوكي بشه شوهر دوستم خورد و اوكي شد&nbs ...

منم این ماه سینال اف و اینا دارم.دکتر گف اگ این ماه نشدی میری واسه عکس رنگی. بعد از عکس رنگی همون ماه باید اقدام کرد؟

آره برا همین میگم پارسال کلا حروم شد و نمیخوام دیگه وقت تلف کنم پارسال کلی داروی چرت و پرت دکتر به من داد توی چند سیکل پشت سر هم... با اینکه من ازمایش شوهرمم برده بودم بعد روز آخر گفت بر پیش ارولوژی همه تمرکزشو دکتر گذاشته بود روی من الکی😐

من عكس رنگي نگرفتم ببين حتما حتما روزي نيم ساعت ٤٠دقيقه رو ورزش كن ، من خودم تو باشگاه كسايي رو ديدم كه با ورزش بعد چند سال باردار شدن . خودمم ديگه ايمان پيدا كرده بودم به تاثير ورزش 

اگه شوهرت واريگوسل داره كه بايد يا عمل كنه يا كلوميد بخوره كه اوكي بشه شوهر دوستم خورد و اوكي شد&nbs ...

خدا رو شکر عزیزم خدا کوچولوت رو حفظ کنه برات منم با اینکه شوهرم همکاری نمیکنه میخوام دوباره برم دنبالش ولی دیگه نمیخوام پیش دکترای الکی برم