2777
2789
باید مطمئن شی زخم دهانه ی رحم نداری یه پاپ اسمیر هم بده من الان دارم دارو مصرف میکنم چندروز پیش عفون ...

قرص و پماد زیاد استفادع کردم خوب نشدم بنظر خودم سیستم ایمنیم خیلی ضعیف شده

قرص و پماد زیاد استفادع کردم خوب نشدم بنظر خودم سیستم ایمنیم خیلی ضعیف شده

میوه و سبزی زیاد بخور، ویتامین ث سیستم ایمنی رو قوی میکنه، بد دردیه عفونت واژن ایشالا زودتر از شرش خلاص شی هرچی بیشتر بمونه درمانش سختتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران بودی دکتر عالی سراغ داشتم تشخیصش حرف نداره

سلام دکتری ک میگید کجایه تهرانه منم عفونت گرفتم خوب نمیشم 😞

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

باید مطمئن شی زخم دهانه ی رحم نداری یه پاپ اسمیر هم بده من الان دارم دارو مصرف میکنم چندروز پیش عفون ...

شما خوب شدین ؟

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

شما خوب شدین ؟

اره خوب شدم ولی عفونت واژن دردیه که برای همیشه خوب نمیشه میره و میاد کافیه یه بار مبتلا شی، من از شوهرم گرفتم دیابت داره کنترل نمیکنه بدنش قارچی شده بود ازش گرفتم دیگه هر چند وقت میاد سراغم