2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتب هفته ای دوبار بشین تو یه لگن آب و یه فنجون سرکه. لباس زیر نپوش. شلوارای تنگم نپوش.

لباس زیر فقط توخونه میپوشم. مرتب با دست و ضدعفونی کننده میشورمشون. لباس تنگ کلا نمیپوشم خودم رو خشک میکنم  تاجایی کع میشه بهداشت جنسی رعایت میکنم ولی 6.7ساله عفونت ولم نکرده حتی یک ماه

لباس زیر فقط توخونه میپوشم. مرتب با دست و ضدعفونی کننده میشورمشون. لباس تنگ کلا نمیپوشم خودم رو خشک ...

عزیزم ضد عفونی نزن ژل نزن اینا عفونت میاره فقط شامپو بچه. کلن هیچ جا لباس زیر نپوش

زخم دهانه نداری؟ پاپ اسمیر دادی؟ علایمت چیه؟ چه داروهایی تا حالا استفاده کردی؟

پاپ اسمیر قبل بارداریم دادم الان پسرم دوسالش شده سه سال شده دیگه فکو کنم دوباره باید بدم قبلا هم دوسه بار داده بودم. علایم هم قارچه هم باکتری هردو علایم رو داره گاهی خارش و تیکه سفید گاهی بوی تند ولی بیشتر باهم

عزیزم ضد عفونی نزن ژل نزن اینا عفونت میاره فقط شامپو بچه. کلن هیچ جا لباس زیر نپوش

با صابون بچه میشورم گاهی یا پودر صابون بچه ک ضدعفونی کننده داره. نمیتونم اصلا بیرون نپوشم چون زیاد دستشویی میرم عفونت هم ک دارم شلوارم بوی بدی میگیره

پاپ اسمیر قبل بارداریم دادم الان پسرم دوسالش شده سه سال شده دیگه فکو کنم دوباره باید بدم قبلا هم دوس ...

باید مطمئن شی زخم دهانه ی رحم نداری یه پاپ اسمیر هم بده من الان دارم دارو مصرف میکنم چندروز پیش عفونت کردم شک کردم رفتم پیش دکترم گفت اره عفونه بهم قرص مترونیدازول ۵۰۰ داد ۲۰ عدد با فاصله ی ۱۲ ساعت میخورم پماد واژینال دالاواگ داد هرشب قبل خواب میزنم قبل پماد زدن دوش واژینال میزنم با بتادین ۲۰ درصد بتادین ۸۰ درصد آب جوشیده سه بار با فاصله ی یه دقیقه بعدش آبکشی میکنم، قرص زینک و ویتامین ث هم داد برای تقویت سیستم دفاعی بدنم